ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΣΤΟ... ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

 
Εγώ δεν θα τον έπαιρνα στην ομάδα μου. Επιτόπου θα τον απέρριπτα, δεν θα το συζητούσα καν. Μ' αυτό το όνομα; Κλαινχαίσλερ. Ποτέ. Δεν τρελάθηκα. Να βάλω στα αποδυτήρια ποδοσφαιριστή μ' αυτό το όνομα. Λέω για τον παικταρά (;) που υπέγραψε στον Παναθηναϊκό.
Παικταράς είναι βέβαια. Όποιος κάνει μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα είναι. παικταράς. Αδιάφορο αν κάποιοι δεν παίξουν ούτε λεπτό. Άσχετο αυτό. Ήρθε στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ; Παικταράς είναι από κούνια.
Σίγουρο είναι και το άλλο. Ότι μ' αυτόν τον Ούγγρο Λάσλο Κλαινχαίσλερ (φώτο,σε πρώτο πλάνο) η ομάδα θα πάρει πρωτάθλημα. Πρωταθλήματα. Το είπε αυτός ο Κλαινχαίσλερ, άλλωστε. Συμφώνησα με τον Παναθηναϊκό επειδή στην καριέρα μου δεν έχω πάρει πολλούς τίτλους και θα τους πάρω με τη νέα μου ομάδα.
 
Το παρατσούκλι του Λάσλο έτσι είναι ''Σκόουλς'' επειδή έχει κόκκινα μαλλιά όπως ο Άγγλος Πωλ Σκόουλς, μέσος που όλα τα χρόνια της ποδοσφαιρικής του ζωής φόρεσε μόνο τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σκέψου να έπαιρνε ο Παναθηναϊκός τον κανονικό Σκόουλς στα νειάτα του, τότε στη μεγάλη Μάντσεστερ.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ