Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΜΑΤΣΑΚΙΑ

 
Από το πρώτο κιόλας λεπτό, με τη σέντρα κιόλας ο Ιωνικός αποσύρθηκε στα ενδότερα της κρεβατοκάμαρας. με σκοπό να μην παραβιαστεί ούτε μια φορά από τον αντίπαλο. Και πολύ γρήγορα αποδείχθηκε πως δεν είχε δύσκολο έργο με την ΑΕΚ απέναντι. Με την ΑΕΚ που υποτίθεται παίζει για το πρωτάθλημα, που κυνηγάει την κορυφή της βαθμολογίας. Παραλίγο να χάσει η ΑΕΚ. Παρατρίχα να μην κερδίσει ένα ματς στο οποίο είχαν προηγηθεί 1 -0 οι γηπεδούχοι.
Όταν ο μικρός του πρωταθλήματος, ο Ιωνικός βγαίνει στο γήπεδο για να κλέψει αποτέλεσμα, να μπει στην κρεβατοκάμαρα από την καπνοδόχο, ένα έχει να κάνει η μεγάλη ομάδα του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ. Να προσπαθήσει να αιφνιδιάσει. Να πιέζει τόσο έντονα μέχρι να σκορπίσει τον πανικό στον αντίπαλο. Με συνέπεια να πέφτει σε λάθη, να μπερδεύεται, να χάνει την αυτοσυγκέντρωση του.
Έχασε η ΑΕΚ στα Γιάννενα και δεν κέρδισε στην Τρίπολη. Και θα έχανε και χθες στη Νεάπολη, και δεν θα κέρδιζε τον Ιωνικό, διότι φως φανάρι δεν είναι εκπαιδευμένη σ΄ αυτά τα  παιχνιδάκια των ''ειδικών συνθηκών'. Έτσι είναι. Χρειάζεται άλλη διαχείριση αγωνιστική το ματς κόντρα στην ισάξια ομάδα, από εκείνη εναντίον της  μικρής ομάδας. Πολύ περισσότερο όταν παίζει την παραμονή του ο Ιωνικός, δηλαδή οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής με τον μεγαλομέτοχο. Ποιος άλλος; Αυτοί χάνουν. Αυτοί θα βγουν χαμένοι, αν όχι δεν θα βγουν κερδισμένοι.
 
Τελικά, η ΑΕΚ καθάρισε το έργο με δυο γκολ στα τελευταία λεπτά και στις καθυστερήσεις. Δίκαια. Τι θα πει αυτό; Δεν θα ήταν... άδικο να πάρει τον πόντο της ισοπαλίας ο Ιωνικός. Πάντως, για όσους μπερδεύουν το ποδόσφαιρο με τη δικαιοσύνη, πράγματι χθες... δικαιώθηκαν. Η τυφλή θεά της Δικαιοσύνης είχε η πονηρή σηκώσει μέχρι το φρύδι το... δικαιόπανο από το ένα μάτι και μπάνιζε το ματσάκι. Η ΑΕΚ είχε την πρωτοβουλία και το μισό του γηπέδου στην τσέπη και γι΄ αυτό η θεά διαμόρφωσε το τελικό 1- 2.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΠΤΑ... ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ