Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ 0-3 ΕΙΝΑΙ... ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ;

 
Τα γεγονότα. Πληθυντικός αριθμός, όχι ενικός, όχι ένα γεγονός. Για πόσα μιλάς; Μιλάω για έξι, αριθμός 6. Στα τελευταία, λοιπόν, έξι παιχνίδια ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Παναθηναϊκός δίνει ξεκάθαρα την εικόνα μεσαίας ομάδας. Όχι εκείνης που διεκδικεί την πρωτιά. Όχι εκείνη που είναι σε θέση να κρατηθεί στην κορυφή. Μιλάνε τα γεγονότα. Οι δέκα, αριθμός 10, βαθμοί που έχασε στα έξι τελευταία ματς.
Μόνο δυο νίκες έκανε ο Παναθηναϊκός κι αυτές με τη ψυχή στο στόμα, με 1-0 και  με αντιπάλους που δεν έχουν στόχο ίδιο. Τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Λεβαδειακό. Τελικά, οι πράσινοι ήταν μέχρι εδώ; Ανίκανοι να συνεχίσουν σαν αληθινοί πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος. Το ερώτημα είναι εύλογο έστω κι αν δεν έχει απάντηση. Το μόνο που λες είναι ότι το πράμα θα δείξει.
Βαρύ για τα ελληνικά δεδομένα το 3- 0 του ΠΑΟΚ χθες στην Λεωφόρο. Τέτοια μεγάλη νίκη δεν είναι απλά σπάνια, αλλά δεν...προκύπτει ανάμεσα σε δυο μεγάλες ομάδες  Βεβαίως ο ΠΑΟΚ έχει ξανακερδίσει 3-0 εκτός τον Παναθηναϊκό. αλλά τότε. Απρίλιο του 2018, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Πολύ διαφορετικά. Ο μεν ΠΑΟΚ κτυπούσε πρωτάθλημα και το έχασε στα χαρτιά από την ΑΕΚ, Ο δε Παναθηναϊκός έκανε τη χειρότερη πορεία της Ιστορίας του, τερμάτισε 11ος στο πρωτάθλημα. Ήττα 4 -0 στην Τούμπα και στη ρεβάνς του β΄ γύρου 0 - 3 για τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.
Τι έγινε χθες; Τρία γκολ ο ΠΑΟΚ και δυο δοκάρια. Αυτό έγινε. Ο ΠΑΟΚ ήταν αντίπαλος επικίνδυνος και φαρμακερός, ικανός να σκοράρει σε κάθε στιγμή και ο Παναθηναϊκός - για μι αφορά ακόμα - φτερό στον άνεμο. Λίγο να τον... φυσήξει ο αντίπαλος έχανε τον προσανατολισμό του. Λίγο να είναι απαιτητικός ο αντίπαλος, ο Παναθηναϊκός παραδίδεται. Περάστε κόσμε!  
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΠΤΑ... ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ