ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΖΟΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΠΕΡΙΤΤΕΣ ΟΙ... ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

 
Θα κερδίσει η ΑΕΚ απόψε τον Άρη; Δύσκολο. Κι όχι διότι ο Άρης είναι γερός αντίπαλος, με παίκτες μπαρουτοκαπνισμένους, ικανούς και να αντέξουν και να κάνουν την έκπληξη. Η ΑΕΚ έχει στο πρόγραμμα να τιμήσει τρεις επώνυμους οι οποίοι βοήθησαν στην ολοκλήρωση του νέου γηπέδου. Και γιατί να βραβευτούν πριν από το ματς με τον 'Άρη κι όχι π.χ.στο  εύκολο ματς κυπέλλου με τον Πανσερραίκό. 
Έχει σημασία σε ποιον αγώνα της ομάδας θα γίνει μια τέτοια εκδήλωση; Έχει και παραέχει!
Μιλάει η... ''παράδοση''. Συνήθως η ομάδα που προγραμματίζει μια γιορτή κι ένα πανηγυράκι σε αγώνα έδρας την πατάει άσχημα. Δεν κερδίζει το σίγουρο ματσάκι.
Η ΑΕΚ βρίσκεται σε πόλεμο. Δίνει μάχη σε κάθε αγώνα. Όλοι οι αντίπαλοι γνωρίζουν πως αντιμετωπίζουν αυριανή πρωταθλήτρια με συνέπεια να ξεπερνάνε τον εαυτό τους. Από την άλλη η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να κερδίσει οπωσδήποτε, όχι τόσο για μην έχει απώλειες βαθμολογικές, όσο να αντιληφθούν οι ανταγωνιστές πως δεν έχουν ελπίδες μ' αυτήν την ΑΕΚ.
Δημιουργείται ένα άλλο κλίμα τραλαλά στο γήπεδο την ημέρα ζόρικου αγώνα με τις τιμητικές εκδηλώσεις. ''Χαλάει'' η ατμόσφαιρα που η ομάδα έχει ανάγκη. 
Το άλλο το αρνητικό στοιχείο για την ΑΕΚ είναι ότι ο Άρης είναι κουτσουρέμενος. Χωρίς βασικούς παίκτες στην αποστολή του. Οι παλιοσειρές και γι' αυτό... προληπτικοί αεκτζήδες έχουν εφιάλτη! Όταν ακούς ο αντίπαλος θα παίξει με ελλείψεις, τότε είναι  που τους πιάνει κρύος ιδρώτας πριν ακόμα αρχίσει το ματς
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ...