Η ΑΕΚ ΜΕ ΤΟ 3 - 0 ΠΡΟΒΑΡΕΙ ΤΗΝ... ΚΟΡΥΦΗ

 
Έπιασε κορυφή στη βαθμολογία κι αυτό είναι το πιο σημαντικό για την ΑΕΚ. Εκεί που έχουν φτάσει τα πράγματα στο πρωτάθλημα, με τέσσερις διεκδικητές στο κυνήγι της κούπας, πάνω απ' όλα, πρώτα απ' όλα μετράει η συγκομιδή βαθμών. Πρώτα αυτή και μετά ανεβαίνουν στη ζυγαριά για να μετρηθούν οι δυνατότητες κάθε ομάδας. Η ΑΕΚ ήταν και οκτώ βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό και ήδη, μετά το χθεσινό 3 -0, βρίσκεται μπροστά δυο. Που σημαίνει ότι για επανέλθει στην πρώτη θέση ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί οπωσδήποτε να περάσει νικηφόρα από την Τρίπολη, στο παιχνίδι με τον Αστέρα. Απόψε Δευτέρα στις 7.30.
Δεν ικανοποίησε χθες η ΑΕΚ. Ήταν τόσο... καλή όσο χρειαζόταν απέναντι στον μαχητικό Άρη, που έχανε κιόλας πριν συμπληρωθεί εικοσάλεπτο με πέναλτυ. Ήδη η ΑΕΚ κερδίζει στα... σημεία- έχει την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Καλό αυτό, όμως όχι απαραίτητο για να διατηρεί τις ελπίδες της τελικής επικράτησης. 
Αυτή η ΑΕΚ είναι άξια να το σηκώσει, δεν της λείπει τίποτα. Είναι, όμως, και... ικανή να το χάσει. Αυτή είναι η αλήθεια. Κάθε ματς είναι μια δοκιμασία. Στη Φιλαδέλφεια ή εκτός έδρας. Με αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους ή με ομάδα που πάσχει μόνο να παραμείνει στην κατηγορία. Η απώλεια βαθμών είναι απώλεια, και γίνεται περισσότερο επώδυνη αν προέρχεται από αγώνα με ανταγωνιστή.  
Στην πιο κρίσιμη φάση έχει μπει το πρωτάθλημα. Κανονικός πόλεμος. Καλό, αλλά μάλλον απίθανο να συνεχιστεί το ίδιο σκηνικό μέχρι το τέλος. Να είναι ''μέσα'' στη μάχη του τίτλου και οι τέσσερις πρώτοι στη βαθμολογία.  
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ...