ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Η ΜΠΑΛΑ...

 
Το σκορ είναι 1 - 1 και το παιχνίδι είναι όλο του Ολυμπαικού χθες στο Καραϊσκάκη (φώτο). Το ματς είναι για την 20η αγωνιστική και ο αντίπαλος, ο ΟΦΗ, που πήρε  1-1 στη Λεωφόρο από τον Παναθημαναϊκό (15η αγωνιστική ) και 0 - 0 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ (18η αγ.) δεν πατάει καλά στο β' ημίχρονο. Και δεν παίζει αμυντικά, και πουλάει συνέχεια τη μπάλα. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός χάνει τη μια μετά την άλλη ευκαιρία μέσα από τη μικρή των φιλοξενουμένων. Που θα καταλήξει το έργο;
Άκυρον το ερώτημα. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Ακάμα και να έχανε, όχι απλά να έπαιρνε τελικά ισοπαλία, ο Ολυμπιακός, παρά τις ''άχαστες'' ευκαιρίες του. 
Τελικά το γκολ, το δεύτερο γκολ ήλθε για τον Ολυμπιακό στο 76, με τον Ελ Αραμπί, μόλις ένα λεπτό μετά την είσοδο του στο παιχνίδι. Είπαμε. Όλα γίνονται. 
Δεν έγινε, κι όμως ήταν πολύ... κοντά να γίνει το 2 - 2 στο φινάλε, όταν ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ βρέθηκε μόνος και σε θέση βολής απέναντι στον Πασχαλάκη. 
Αν δεν έμπαινε η μπάλα στα δίχτυα του ΟΦΗ από το πόδι του Μαροκινού, τι θα έλεγαν οι αιώνιοι άσχετοι. Πως ο Ολυμπιακός... δικαιούταν να κερδίσει. Πως ο ΟΦΗ ήταν τυχερός. Να λέμε, να ΄χουμε να λέμε. Ναι, το σκορ είναι φτωχό, καμιά έκπληξη αν ήταν 4 - 1 και 5 -1. Όταν αγνοείται το ποδόσφαιρο, λες ό,τι θες.
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΖΟΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΠΕΡΙΤΤΕΣ ΟΙ... ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ