ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΙΟΝΙ...

 
Εδώ κι ένα τέταρτο έχουν βγει τα μαχαίρια. Μήπως κάνουμε λάθος; Δεν αποκλείεται να έμειναν ορφανά τα θηκάρια από τα ξίφη εδώ και μισή ώρα... Έχει σημασία η διαφορά ενός τετάρτου της ώρας; Όλα έχουν τη σημασία τους, και στο φινάλε οφείλουμε να είμεθα ακριβείς. Έχουμε να κάνουμε με αιματοχυσία, με σφαγή, με ξεκαθάρισμα λογαριασμών, παλαιών, παλαιότατων και φρεσκότατων- εννοώ σημερινών γραμμένων σε απόκρυφα τεφτέρια.
 
Δεν θυμάμαι, και είμαι παλιοσειρά, να κυνηγάνε το πρωτάθλημα και τέσσερις ομάδες. Κι αν μου διαφεύγει το πράμα πρέπει να συνέβη πριν χρόνια πολλά. Κανένας από τους τέσσερις δεν είναι... απαισιόδοξος. Και οι τέσσερις της... παρέας στην κορυφή θέλουν το πρωτάθλημα. Και επειδή το έργο βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού γίνονται τα... προβλεπόμενα. Δηλαδή; Φοβερά πράγματα. Αντίπαλοι μεν, αλλά φιλιόνται και στο στόμα στο όνομα μιας συμμαχίας πρόσκαιρης, μα πολύ πρόσκαιρης, ακόμα όσο βαστάει μια μόνο εβδομάδα... 
 
... Και την άλλη εβδομάδα αν αλλάξουν τα κόζα, πιθανόν τα μόλις χθεσινά συνεταιράκια να βρεθούν στην κόντρα με γυμνά στιλέτα και με ''συμμάχους'' χθεσινούς ''εχθρούς''. Κι αυτή η σκυταλοδρομία της μικρής διάρκειας ζευγαρωμάτων να κρατήσει μέχρι το τέλος. Να μη... διακοπεί ακόμα κι αν ένας μείνει στο δρόμο. Επειδή ναι μεν θα τεθεί εκτός μάχης, αλλά θα συνεχίσει να νταραβερίζεται ενάντια ή με κάποιον ενδιαφερόμενο.
 
ΑΕΚ - Ολυμπιακός απόψε για το κύπελλο. Μόνο μια κουβέντα. Ο φανατισμός και η αντιπαλότητα στην εξέδρα είναι μια γραφικότητα σε σύγκριση μ' αυτό που παίζει σε επίπεδο αφεντικών στις δυο ΠΑΕ. . 
Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΗΘΕΛΑΝ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ