ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΟ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

 
Και να κερδίσει η ΑΕΚ το χρωστούμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα βρεθεί στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Αντίο πρωτιά, στην οποία ήδη φιγουράρει ο Παναθηναϊκός. Ο οποίος Παναθηναϊκός μόνο σίγουρο δεν είναι ότι θα κρατηθεί υψηλά διότι την προσεχή αγωνιστική τον περιμένει στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός.
Αυτή είναι η ουσία μετά τη συνουσία της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 2 -0 την ΑΕΚ χάρη σε δυο 19χρονους Έλληνες. Τον επιθετικό Ιωάννη Κωνσταντέλια από τον Βόλο και τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη από τα Χανιά. Ο πρώτος στο 14 έδωσε μαγική και... απρόβλεπτη ασίστ στο σκόρερ Νάρεϋ του 1-0 και ο δεύτερος στο 61 εκτέλεσε τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ στο  2 - 0.
Πήρε φωτιά το Κορδελιό. Και επειδή μιλάμε για ποδόσφαιρο κι όχι για τετελεσμένα γεγονότα απλά να σημειώσουμε πως τίποτα δεν είναι σίγουρο. Όλα μέσα είναι. Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ  κυκλοφορούν μέσα σε μια διαφορά 7 βαθμών κι έχουν τις ΙΔΙΕΣ πιθανότητες να πάρουν την παρτίδα, τις ΙΔΙΕΣ και να τη χάσουν.
Το ότι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στα σημεία χθες στην Τούμπα δεν λέει τίποτα. Τι να πει, δηλαδή; Το μόνο που λέει είναι ότι η ΑΕΚ μόνο από σύμπτωση δεν βρίσκεται σε θέση βολής στον πρωταθλητισμό. Και επειδή το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα, δεν θα βγει στον αφρό μόνο όποιος ξέρει κολύμπι, αλλά όποιος τρέχει πιο γρήγορα από τους άλλους. Και αν σκοντάψει σε τίποτα δίχτυα ή άλλα εμπόδια να έχει την ικανότητα να ξεγλυστράει.
Διαβαστε ακομα:

ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ