ΜΙΑ ΑΕΚ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ, ΣΑΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ

 
Το πήρε τελικά το ματσάκι η ΑΕΚ. Εύκολα. Άνετα. Μονόπλευρα. Στο γήπεδο ήταν μόνο εκείνη, αντίπαλος δεν υπήρχε. Ούτε στιγμή ο Αστέρας δεν έφτιαξε έστω υποψία ευκαιρίας να απειλήσει την ΑΕΚ. 
Κακή η ΑΕΚ. Όχι ακριβώς κακή, ούτε λίγη θα την πεις. Το σωστό είναι πως η ΑΕΚ ήταν χθες επιπόλαια. Μια πεταλουδίτσα σίγουρη πως αν δεν βρει αυτό που ζητάει εδώ, την... περιμένει η παρακάτω στάση...
Μια ομάδα που υποτίθεται κυνηγάει σε κάθε παιχνίδι τη νίκη και τους βαθμούς, δεν αφήνει να μιλήσει στο γήπεδο... μόνη της η ποιότητα της, η διαφορά από τον κατώτερο αντίπαλο. 
 
Μια ''δικαιολογία'' έχει η ΑΕΚ στο χθεσινό 2 - 0 με τον Αστέρα. Αν ήταν σίγουρη για το τρίποντο έγινε περισσότερα όταν ο αντίπαλος πριν το πεντάλεπτο (!!!) έμεινε με δέκα παίκτες. Ολοκληρωτική η ''υπεροχή'' της ΑΕΚ, αληθινός μονόλογος χωρίς αστερίσκους και πεταμένες ευκαιρίες στο βρόντο. Πετυχημένη η ΑΕΚ αν της αρκεί ένα 2 - 0 αντί 8 - 0. Αποτυχημένη η εμφάνιση της διότι πράγματι προσπαθούσε να σκοράρει, δεν έκανε πλάκα, και δεν τα κατάφερνε. 
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ