ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΠΑΟ ΣΦΑΓΗ ΜΕ ΑΙΜΑ, ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

 
Στη φωτογραφία από το χθεσινό παιχνίδι Ολυμπιακού -Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη το σκηνικό μοιάζει μάλλον γραφικό και σίγουρα... άκαπνο. Στο ποδόσφαιρο, όμως, ανάμεσα σε παραδοσιακούς αντιπάλους, όπως είναι οι δυο δημοφιλέστερες ομάδες της χώρας εύκολα, πολύ εύκολα φτιάχνεται η κόλαση στο γήπεδο. Πράγματι, χθες έγινε ένα πολύ μεγάλο ματς, από το οποίο έλειψε μόνο το γκολ.
... Και τι να το κάνεις το γκολ, και γιατί να έχουμε παράπονο από την απουσία του γκολ, όταν από μια κλασική αναμέτρηση εισπράττει κανείς ό.τι χωράει το ρεπερτόριο του ποδοσφαίρου. Πράγματι το χθεσινό παιχνίδι των δυο ''αιωνίων'' δεν άφησε σε ησυχία ούτε στιγμή τους θεατές και τους τηλεθεατές. Όσο κράτησε ο αγώνας με τις καθυστερήσεις, που κι αυτές ανέβασαν τα γράδα, η προσοχή ήταν καρφωμένη στην εξέλιξη της αναμέτρησης και τα σφυρίγματα του ρέφερυ.
Τελικά, ποιο είναι το νόημα, ποιο είναι το επιδιωκόμενο στο θέαμα; Να σε κερδίσει, να πάρει μαζί του, να σε βγάλει από την καθημερινότητα και να σε στείλει... Στην ένταση.
Κατά τα άλλα νέα τάξη πραγμάτων στην κορυφή της βαθμολογίας. Νίκησε η ΑΕΚ, ισοπαλία ο ΠΑΟΚ, και διαμορθώθηκε μια άλλη διαφορά να χωρίζει τις τέσσερις ομάδες. Πρώτος ο Παναθηναϊκός με 55, δεύτερη η ΑΕΚ ΜΕ 53 κι ένα παιχνίδι λιγότερο, 50 ο Ολυμπιακός και 48 ο ΠΑΟΚ. 
Διαβαστε ακομα:

ΜΕ ΚΛΗΡΟ ΕΓΙΝΕ ΓΑΒΡΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ