ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ

 
Καλή αρχή! Μήπως το σωστό είναι να ευχηθούμε Καλή συνέχεια. Για να είμαστε μέσα καλύτερα να πούμε Μια από τα ίδια!
 
Αρχίζουν τα play - off. Συνεχίζεται το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Να το αναγνωρίσουμε αυτό. Και οφείλεται στον ανταγωνισμό. Βέβαια. Μια ματιά στην κορυφή τα λέει όλα. Τέσσερις ομάδες η μια πίσω από την άλλη. Πολύ κοντά η μια από την  άλλη. Και πέφτουν τριάρες, τρία γκολ και εκτός έδρας μεταξύ τους. Πότε τα ξαναείδαμε αυτά;
 
Κι αν οι ομάδες που διεκδικούν πρωτάθλημα και κύπελλο ήταν περισσότερο πλήρεις αγωνιστικά, έπαιζαν καλύτερο ποδόσφαιρο, τα πράγματα θα ήταν πιο... γοητευτικά. Η ΑΕΚ για παράδειγμα παίζει αργή μπάλα και μάλλον οριζόντια, της λείπουν οι κάθετες πάσες που αιφνιδιάζουν τον αντίπαλο. Δύσκολο το γκολ στον Παναθηναϊκό, που περισσότερο ενδιαφέρεται για το αμυντικό ποδόσφαιρο. Ασταθής σε απόδοση ο ΠΑΟΚ, ικανός για το καλύτερο του αλλά και για το χειρότερο του. Ο Ολυμπιακός υπερέχει σε ποιότητα αλλά οι περισσότεροι παίκτες του δεν έχουν ακόμα μυρίσει τις ανάσες των συμπαικτών. 
 
Όλα μέσα. ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και Άρης - ΠΑΟΚ. Το αφήνουμε στην άκρη το Βόλος - Ολυμπιακός, δενείναι τραβηκτικό όσα τα άλλα δυο. Και όπως να κάτσουν απόψε τα αποτελέσματα θα φτιάξουν νέο σκηνικό στη βαθμολογία. 
Διαβαστε ακομα:

ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΕΣΙ...