ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ; ΑΛΑΦΟΥΖΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΣΑ!

 
Η φωτογραφία δεν λέει τίποτα. Τι να μας πει; Ότι κάποτε, κάποια στιγμή Μελισσανίδης και Αλαφούζος αγκαλιάστηκαν. Έλα, τώρα... Δεν υπάρχουν φιλίες και κολλητηλήκια. Δεν υπήρξαν ποτέ ανάμεσα στα αφεντικά των Π[ΑΕ. Σαββίδης, Μελισσανίδης, Αλαφούζος, Μαρινάκης κοιτάνε μόνο την πάρτη τους και το απογοητευτικό είναι πως το κάνουν με το δικό τους στυλ. Όχι, δηλαδή, μέσα από το γενικό συμφέρον του πρωταθλήματος. Και με τοπ παραμικρό τραβάνε το χατζάρι ο καθένας κι ας δυσφημιστεί το προίόν τους, το ποδόσφαιρο.
Πρωταθλητισμό κάνει ο Αλαφούζος, ποιος Παναθηναϊκός! Και αντίπαλος του είναι ο Μελισσανιδης, ποια ΑΕΚ! Βρήκε, λοιπόν, την ευκαιρία ο καναλάρχης με την αντικατάσταση των Πολωνών διαιτητών στο ματς ΑΕΚ - Άρη να μιλήσει για σκάνδαλο. Και επιτόπου του απάντησε ο τίγρης, ποια ΑΕΚ! 
Αυτό έγινε. Ο ίδιος ο Μελισσανίδης μίλησε μέσα από την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Και τα είπε χύμα και τσουβαλάτα με το δικό του ύφος ο Κοκκινιώτης στον Αλαφούζο. Μιλάς κι εσύ, ο διπρόσωπος, ο υποτελής, αυτός που δεν σέβεται τον εαυτό του. Βαρειές κουβέντες. Στα ίσα. Ότι ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού δεν ενδιαφέρεται για τη δική του ΠΑΕ, αλλά είναι όργανο του Μαρινάκη. Βγάζει γλώσσα στον Μελισσανίδη που πρώτος αυτός είχε ζητήσει τους ξένους διαιτητές. Και χάρη στις κινήσεις της ΑΕΚ έγινε το ξεβρώμισμα από το φαύλο παρελθόν, με συνέπεια να πάρει το κύπελλο η ΠΑΕ του Αλαφούζου και να διεκδικεί το πρωτάθλημα.
 
Ποια ΑΕΚ; Όλα αυτά τα είπε ο Μελλισσανίδης κατάμουτρα στον Αλαφούζο, ο οποίος άλλα λέει στον τίγρη, όταν είναι οι δυο τους, κι άλλα δημόσια, για να ικανοποιήσει τον Μαρινάκη.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2 - 0, Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕ