ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ ΡΕΒΑΝΣ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ... ΑΓΩΝΙΑ

 
Η ΑΕΚ πάει στον τελικό του κυπέλλου, αλλά με ήττα 2 - 1 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό. Δύσκολα  να μιλήσει κανείς για επιτυχία διότι στο ποδόσφαιρο μια ομάδα δεν παίζει μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά και για τις εντυπώσεις. Προκρίθηκε η ΑΕΚ, η νικήτρια με 3 - 0 στον πρώτο ημιτελικό αλλά έχασε επικοινωνιακά. Δεν κέρδισε τις εντυπώσεις. Ο αεκτζής οπαδός είχε αγωνία σε μια παρτίδα στην οποία η ομάδα είχε το πάνω χέρι; Να έχει κερδίσει  3 - 0 και να καρδιοχτυπά στη ρεβάνς. Πάει πολύ.
Κα να σκεφτεί κανείς πως το παιχνίδι ήταν στα μέτρα της ΑΕΚ. Έτσι όπως θα το ήθελε ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Στάθηκε περίφημα η ΑΕΚ, ήταν ψύχραιμη και  απειλητική, Ο Ολυμπιακός χρειαζόταν ρυθμό στην έδρα του, που δεν τον βρήκε παρά μόνο με τη... βοήθεια της ΑΕΚ. Η οποία έφυγε ηττημένη και γι' αυτό δεν... ευθύνεται ο Ολυμπιακός.
Ισοφαρίζει η ΑΕΚ στο 52 σε 1 - 1 και το παιχνίδι είναι δικό της. Το έργο στο β' μέρος αρχίζει να παίζεται στα καρέ του Πασχαλάκη, η ΑΕΚ χάνει ευκαιρίες μονάκριβες πριν την ισοφάριση κι όμως στη συνέχεια αντί να κερδίσει το ματς, έστω να μη το χάσει, παραχωρεί τις πρωτοβουλίες στον Ολυμπιακό. 
Γιατί δεν προκρίθηκε ο Ολυμπιακός; Είναι μπερδεμένος. Με Μίτσελ και με τον νέο του προπονητή, για τον οποίο κανείς δεν γνωρίζει αν θα συνεχίσει. Κι όταν λέμε κανείς εννοούμε ο Μαρινάκης, οι παίκτες, ο ίδιος ο Ανιγκώ.
Αποτυχία, λοιπόν, για την  ΑΕΚ να μην κερδίσει ένα παιχνίδι όπου ο Ολυμπιακός για να φορτσάρει είχε ανάγκη την ορμή στο παιχνίδι του. Χάρη στην ΑΕΚ τα πράγματα εξελίχθηκαν ευνοϊκά για τον Ολυμπιακό μετά το ακυρωθέν γκολ της ΑΕΚ. Μετά το 2 - 2 που δεν μέτρησε ο Ολυμπιακός έδειξε το αληθινό του αγωνιστικό εαυτό. Ότι για κάποιους λόγους πληρώνει το κόστος της αδυναμίας του να αξιοποιήσει την αξία του ρόστερ του.  
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΥΝΟ ΤΟ 3 - 0 ΤΗΣ ΑΕΚ, ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΒΕΡΕΣΤ