ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ... ΛΑΘΟΣ

 
Τα λεφτά είναι πολλά. Διόμισυ εκατομμυριάκια έπαιρνε ο Χάμες Ροντρίγκες από τον Ολυμπιακό. Λάθος! Τα λεφτά δεν είναι πολλά. Λίγα είναι; Ούτε λίγα είναι, ούτε πολλά. Η αλήθεια είναι άλλη. Η ελληνική ΠΑΕ δεν ψάχνεται με ποδοσφαιριστή στον οποίο κάνει τόσο δαπανηρό συμβόλαιο. Γιατί; Ολυμπιακός και Χάμες είναι μεγέθη διαφορετικά. Είναι αδύνατον παίκτης έξω από τα μέτρα του ντόπιου πρωταθλήματος να δικαιολογήσει τις δικαιολογημένα υψηλές απολαβές του.
Ο Χάμες ανήκει σ' άλλη κλάση. Καλώς, κακώς. Δεν κάνεις κανένα νταραβέρι μαζί του. Δεν έχουν σχέση μαζί του τα κυβικά καμιάς ελληνικής ΠΑΕ. Ο Χάμες θα βρει ομάδα στην Αγγλία, την Ισπανία, την Γερμανία. Αν όχι διότι τον έχει πάρει η κατηφόρα, η ελληνική ΠΑΕ δεν έχει λόγο να γίνει σωσίβιο του πρώην παικταρά. 
Παίζει σε ξένο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός; Όχι. Η ελληνική ΠΑΕ να φροντίσει να ενισχυθεί με παίκτες στα οικονομικά της μέτρα. Στα προβλεπόμενα έσοδα από το πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Η ανατροπή γίνεται με έξυπνες επιλογές παικτών, ταλαντούχων και οι οποίοι προσφέρονται να μεταπωληθούν. Όχι με παικταράδες, νυν και πρώην.
Δεν φταίει ο Χάμες επειδή δεν δικαιολόγησε τα χρήματα του συμβολαίου του. Ο Ολυμπιακός έδωσε πολλά να κάνει δικό του τον Κολομβιανό. Και λάθος να περιμένει πολλά, περισσότερα από τον ακριβό επαγγελματία.
Διαβαστε ακομα:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ, ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙ... ΠΛΑΚΑ