Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ... ΑΜΜΟ

 
Και που 'σαι ακόμα. Ήδη ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, ο πρωταθλητής τα τρία τελευταία χρόνια, βρίσκεται 12 βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό. Ποιος το φανταζόταν αυτό πριν ξεκινήσει η σαιζόν; Ο κανένας. Και με ποιο... δικαίωμα να το σκεφτεί κανείς! Ο μεν Παναθηναϊκός είναι σταθερά εκτός κόλπου πρωταθλήματος 12 χρόνια, έχει  ξεχάσει τι εστί κούπα, ο δε Ολυμπιακός έχει πολύ πιο ακριβό ρόστερ.

Ο μεν Ολυμπιακός τελειώνει τη σαιζόν με την μια αποτυχία μετά την άλλη, εκτός πρωταθλήματος και εκτός κυπέλλου. Ο δε Παναθηναϊκός είναι μέσα στο πρωτάθλημα και γεμάτος ενέργεια και ελπίδες να αποδείξει ότι ξαναγίνεται και με τη βούλα Παναθηναϊκός.
Ο μεν Παναθηναϊκός σκέπτεται με ορθολογισμό και με τον ίδιο προπονητή πως να ενισχυθεί την προσεχή σαιζόν. Ο δε Ολυμπιακός να βρει έναν ακόμα καινούργιο προπονητή και να προσαρμοστεί σε πρακτικές που θα τον επαναφέρουν, και να μην επαναλάβει καταδικασμένες επιλογές τύπου Μαρσέλο, Χάμες και σία.
Εκεί έφτασε ο Ολυμπιακός. Να σουτάρει μπάλες το αφεντικό του στον αγωνιστικό χώρο και να υποχρεώνεται να γκρεμίσει τον πύργο στην άμμο. 
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΠΑΟ - ΑΕΚ ΠΟΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟΣ; ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΒΓΑΖΕΙ Ο... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!