ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, COVID ΚΑΙ... ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ

 
Τελικά, ο κορονοϊός είναι σύμμαχος ή εχθρός του Παναθηναϊκού; Σύμμαχος γιατί; Η ομάδα πάει για πρωτάθλημα και δεν το έχει πάρει διότι στη Λεωφόρο δεν κατάφερε να νικήσει. στα δυο τελευταία παιχνίδια. Ούτε ένα γκολ να βάλει στην ΑΕΚ και μόλις ένα στον ΠΑΟΚ. Όλοι συμφωνούν, κι όταν λέμε όλοι εννοούμε στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, όχι σε αντίπαλο στρατώνα, πως οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς τα έχουν φτύσει. Κάποιοι έχουν κλατάρει, δεν μπορούν να βγάλουν τα 90. Και τραυματίζονται εύκολα.
Με τι δυνάμεις να πάει η ομάδα να πάρει τρίποντο στο Καραϊσκάκη; Και να μην είχε δεχθεί την ολομέτωπη επίθεση από τον covid η ομάδα δεν φαινόταν ικανή να σταθεί με αξιώσεις νίκης κόντρα στον Ολυμπιακό. Άρα, η αναβολή της προτελευταίας και μόνης κρίσιμης, λόγω  covid είναι...σωτήρια. Σωσίβιο.
 
Τι λέει επ' αυτού η κατασκοπία της ΑΕΚ. Δεν λέει. Δεν γνωστοποιεί, δηλαδή, τι έχουν πιάσει οι κεραίες των μυστικών της υπηρεσιών. Να μάθουμε κι εμείς αν πράγματι είναι σικέ ή όχι η ιστορία με τον κορονοϊό στον ισόβαθμο της και συνεκδιεκδικητή του πρωταθλήματος.
Διαβαστε ακομα:

ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ!