ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΥΜΑ ΙΒΑΝ ΣΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ

 
Ο Μελισσανίδης πήρε το πρωτάθλημα το 2018 χωρίς να ρίξει σφαίρα. Ούτε καν να «δείξει» το πιστόλι του. Και με ρόστερ στην ΑΕΚ πιο οικονομικό, απ’ εκείνο του ΠΑΟΚ, που το έχασε στα χαρτιά, με το μηδενισμό σε εκείνο το αξέχαστο παιχνίδι στην Τούμπα και τη μπούκα του οπλοφόφορου Ιβάν Σαββίδη.

Ο ΠΑΟΚ που πήρε το κύπελλο 2017 (φώτο) με τη διαιτησία, έκανε ρεπετισιόν το 2018 διότι στον τελικό, πάλι με αντίπαλο την ΑΕΚ, ήταν κατά κράτος καλύτερος.

Οι Σουηδοί κέρδιζαν συνεχώς τους Ρώσους. Έμπαιναν όποτε γούσταραν μέσα στην Ρωσία και τους σακάτευαν. Μια φορά κέρδισε και ο τσαρικός στρατός. Έκπληξη στον βασιλιά της Σουηδίας, όταν τον κάλεσε σε γεύμα ο Μέγας Πέτρος. Ποιος ο λόγος, το νόημα της πρόσκλησης;

Να ευχαριστήσει ο τσάρος, ο Μέγας Πέτρος, τους Σουηδούς διότι απ’ αυτούς έμαθε πως να τους κερδίσει. Το ίδιο έκανε και ο Ιβάν Σαββίδης. Είπε στο αφεντικό της ΑΕΚ: «Βάζω τέλος στα… συμπρωτευουσιάνικα σύνδρομα των παραπόνων, των διαμαρτυριών και των θεωριών συνωμοσίας. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και θα συμπεριφέρεται ως μεγάλη ομάδα. Θα στηρίζεται δηλαδή,, στις δυνάμεις της. Χάσαμε το πρωτάθλημα εξ αιτίας μας, σύντροφε Μελισσανίδη. Γιατί δεν πιστεύαμε στην ομάδα μας, πανικοβληθήκαμε, τρομάξαμε και για μία φορά ακόμα φτάσαμε εκτός εαυτού. Εσύ, Δημήτρη, μας δίδαξες να κερδίζουμε, να είμαστε νηφάλιοι, να μη χάνουμε τη ψυχραιμία μας».
ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για μια φορά ακόμα είναι αντίπαλοι σε τελικό κυπέλλου.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ