ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΥΡΟΣ ΦΕΥΓΕΙ, ΜΑΥΡΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ;

 
Το έχουμε συνηθίσει. Ο  κόσμος, δηλαδή, το έχει συνηθίσει, κι αν μπορεί ας κάνει διαφορετικά. Γουστάρουν, δεν γουστάρουν μαύρο ή  όχι ποδοσφαιριστή με τη φανέλα της ομαδάρας τους, το καταπίνουν κανονικά. Χωρίς σόδα διότι πάνω απ' όλα είναι το συμφέρον της ομαδάρας.
Ένας Κογκολέζος φεύγει από τον Ολυμπιακό, και στη θέση του, ακούγεται πως θα έρθει ένας Κενυάτης. Αφρικάνος μπάυ μπάυ, χάι, γεια χαραντάν Αφρικάνος επίσης. Ένας ακόμα μαύρος στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού.
Αφήνουμε τα χρώματα, μαύρος, κίτρινος, κόκκινος και ό,τι άλλο, αυτό που μετράει είναι η φανέλα, κι αυτή είναι ερυθρόλευκη. Μια είναι η  κουβέντα. Η φυγή του γεννημένου στη Γαλλία  Σεντρίκ Μακαμπού (φώτο) είναι απώλεια για τον Ολυμπιακό. Η απώλεια! Δεν υπάρχει σαν κι αυτόν στο πρωτάθλημα σεντρεφορίσιος ποδοσφαιριστής της αξίας και της αποτελεσματικότητας του Μακαμπού. Ήρθε το περασμένο καλοκαίρι, έβαλε 18 γκολ σε 33 ματς του προβληματικού αγωνιστικά Ολυμπιακού και μπάυ μπάυ για τα πετρέλαια. Στα περισσότερα; λεφτά. Το παιδί έχει περάσει τα 32 και δεν προλαβαίνει να κάνει το κομπόδεμα που θέλει. Ό,τι αρπάξει, του είπε ο μάνατζερ και μπάυ μπάυ από Ολυμπιακό.
Ο Μαροκινός Ελ Αραμπί είναι τελειωμένος, πάει στα 37, δεν μπορεί να ΄ναι βασικός. Ο Αιγύπτιος Χασάν στα 31 δεν υπολογίζεται το ίδιο σαν τον Μακαμπού, κάπου είναι δανεικός. Δανεικός είχε έρθει, δανεικός δόθηκε δεξιά κι αριστερά όταν αποκτήθηκε. 
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΤΙ Ο ΡΟΤΣΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ(!), ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ