ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ

 
Κύπελλα Ευρώπης. Κονομησιές από τις τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όλα είναι μετρημένα. Περνάει η ομάδα, βάζει τόσα στο ταμείο. Πόσα ξεκαθαρισμένο από τα πριν βγει στο γήπεδο. Και το άλφα ή βήτα πακέτο δεν εξαρτάται από το πόσο κόσμο έκοψε εισιτήριο. Μόνο το αποτέλεσμα μετράει. 
Η νίκη και  η πρόκριση ενδιαφέρει όχι μόνο την ΠΑΕ, την ανώνυμη εταιρεία, αλλά και τους ποδοσφαιριστές, και τους ποδοσφαιριστές. Υπάρχει μια διαφορά, όμως,,,  Στην μεγάλη πλειοψηφία τους ο προπονητής και οι παίκτες δεν το βλέπουν ωφελιμιστικά το πράμα. Τι, δηλαδή, θα βάλουμε περισσότερο στην τσέπη μας. Το βλέπουν μόνο ποδοσφαιρικά, να κερδίσουμε, να προκριθούμε, διότι αυτή είναι η δουλειά μας.
Για την ΠΑΕ το αποτέλεσμα έχει σημασία οικονομική. Στη ψύχρα. Για τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή η διάκριση στην Ευρώπη είναι μοναδική ευκαιρία μα ακουστεί περισσότερο το όνομα του, Καυτά κάποιο τρόπο είναι προνόμιο να συμμετέχει και να ξεχωρίζει σε διοργάνωση διεθνή.
 Αρχίζει το ματς... Ποιος από τον κόσμο στην κερκίδες και ποιος από τους τηλεθεατές βλέπουν τα στημένα στη σέντρα πακέτα;
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΟΛΤ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ