ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ... ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΠΛΟΥΜ!

 
Μέγα ντέρμπυ, μάλιστα πριν ακόμα... ζεσταθεί το πρωτάθλημα. ΑΕΚ - Ολυμπιακός στη Φιλαδέλφεια. Η πρωταθλήτρια και ο χαμένος του πρωταθλήματος. Ήδη ο νέος Ολυμπιακός έχει στο Καραϊσκάκη τρεις καθαρές νίκες με συνολικό σκόρ 10-0. Η ΑΕΚ τι έχει; Μια ισοπαλία και μια νίκη με τρία γκολ παθητικό. Και στα δυο τελευταία ματς με Ολυμπιακό στη Φιλαδέλφεια έχει μια ήττα και μια ισοπαλία με τον Ολυμπιακό. 
Μέγα ντέρμπυ μεθαύριο Κυριακή, αλλά να το πούμε ξεκάθαρα διότι μιλάνε ποδοσφαιρικά. Και να χάσει η ΑΕΚ δεν τρέχει τίποτα. Το μόνο είναι ότι θα στεναχωρηθούν οι εκτζήδες και οι γάβροι θα πάρουν ελπίδες ότι - πάλι- είναι η χρονιά τους. Επί της ουσίας όποιο αποτέλεσμα σκάσει- κι όλα είναι μέσα- και οι δυο αντίπαλοι θα συνεχίσουν σαν πρωταγωνιστές. Γιατί; Επειδή φοράνε τη φανέλα της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού. Γι΄αυτό.
Χάνει η ΑΕΚ και έχει μια διαφορά οκτώ βαθμών από τον Ολυμπιακό, με ένα ματς λιγώτερο. Να το ξαναπούμε. Δεν κρίνεται τίποτα από την τρίτη και τέταρτη αγωνιστική. Δεν καταλλάβατε. Το πρωτάθλημα δεν γίνεται για να κερδάει ο ένας και  να χάνει ο άλλος. Γίνεται για να γίνεται. Αυτό ακριβώς. Σε δουλειά να βρισκόμαστε. Αυτό είναι το ζητούμενο. 
Το λέμε μια φορά ακόμα, δεν πειράζει. Ο πολύς κόσμος είναι ακόμα του δημοτικού. Χάνει 3-1 η ΑΕΚ στο νέο γήπεδο της από τον Ολυμπιακό τελευταία αγωνιστική και στη συνέχεια, στα στα play- off ο Μαρινάκης σουτάρει μπάλες στον αγωνιστικό χώρο διότι η ΑΕΚ κερδίζει και κέρδισε με το ίδιο σκορ 3-1 (φώτο). Ποιος ασχολείται με το παρελθόν, και με το χθεσινό Χθες. Πάνε αυτά, πέρασαν λκι έγραψαν ό,τι γράφτηκε και έχει ανύπαρκτη σημασία.
Διαβαστε ακομα:

ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ