ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ

 
Έχασε από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο η ΑΕΚ, αλλά έπαιξε με... ελλείψεις. Μην πούμε πολλά. Με καμιά έλλειψη και με καμιά απουσία η ΑΕΚ δεν αντιμετώπισε τον νικητή στην έδρα του και του Άρεως και του ΠΑΟΚ. Να ξέρουμε τι λέμε. Με ένδεκα αγωνίστηκε η πρωταθλήτρια, όπως ένδεκα ήταν οι παίκτες των γηπεδούχων.
Παίζει αυτή η απάτη. Η κοροϊδία από τα μμε, διότι δεν θέλουν να πονέσουν τους οπαδούς, όταν η ομαδάρα αποτύχει σ' ένα αγώνα. Έτοιμη η δικαιολόγία. Η ομάδα έπαιξε χωρίς αυτόν και τον άλλον. Όχι, κύριοι. Η ΠΑΕ πληρώνει περισσότερους από 20 εργάτες του γηπέδου. Μέχρι 30 , ίσως και περισσότερους. Τους οποίους εκείνη έχει διαλέξει. 
Δεν είναι δυνατόν η ομάδα να βγάλει τη σαιζόν με ένδεκα, με την ίδια ενδεκάδα. Με την ίδια 18άδα. Με την ίδια 20άδα. Δικοί της είναι όλοι όσοι πληρώνονται στο ρόστερ. Και έκανε συμβόλαιο μαζί τους διότι τους χρειάζεται. Υπάρχουν οι τραυματισμοί, οι τιμωρίες, οι  κάρτες, το ντεφορμάρισμα. Να, γιατί η ομάδα έχει περισσότερους απ΄ όσους παρουσιάζει στο γήπεδο, στην ενδεκάδα και στον πάγκο.  Όλοι θεωρούνται χρήσιμοι, κανένας άχρηστος.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΙΜΠΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΟΥ!