Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΠΑΟΚ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΟΜΑΔΑ...

 
''Στείλτε τον κατ' ευθείαν στο τρελάδικο, ο άνθρωπος είναι παλαβός... ''. Αυτό θα έλεγε ο καθένας  λογικός γι' αυτόν που θα πρόβλεπε το αδιανόητο. Ότι ο ΠΑΟΚ θα προηγούνταν με 4-0 στο Καραϊσκάκη επί του Ολυμπιακού.   Αν, δηλαδή, ο Ολυμπιακός δεν έπαιζε με γεμάτες τις εξέδρες, δεν είχε τη βοήθεια των γάβρων, ποια θα ήταν η διαφορά του σκορ. Όχι 4 - 2 υπέρ του αντιπάλου αλλά 6-2  ή 7-2. Αυτό για όσους λατρεύουν τη συμπαράσταση του 12ου παίκτη, της εξέδρας.
Το άλλο απίθανο. Ο ΠΑΟΚ δεν έκανε το φοβερό παιχνίδι. Αν, μάλιστα, βάλουμε τα στατιστικά, τότε είναι που εξαφανίζεται η λογική του  μεγάλου εκτός έδρας θριάμβου του ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή, είχε και τα περισσότερα κόρνερ, και τις περισσότερες τελικές. Κι όμως, ο ΠΑΟΚ με πολλά λάθη και πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις, προηγήθηκε 4 - 0. Ο ΠΑΟΚ έκανε το 12Χ στην Αθήνα, Έχασε 2 - 0 από την ΑΕΚ, έφερε ισοπαλία 2- 2 με τον Παναθηναϊκό και κέρδισε 4 - 2 τον Ολυμπιακό. 
Εύκολη ομάδα, τελικά, ο Ολυμπιακός. Διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά εύκολα πιάνεται κορόιδο, αν τα βρει σκούρα. Κι αυτό διότι λείπουν οι πολλές ώρες πτήσης των ποδοσφαιριστών του σ' ένα σύνολο.   .
 Ο ιστορικός θρίαμβος του ΠΑΟΚ είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια ήττα. Σύμφωνα με τους άγραφους νόμους του παιχνιδιού είναι μάλλον αδύνατον να πάρει πρωτάθλημα ομάδα που δέχεται τέσσερα γκολάκια σ' ένα ματς. 
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ