ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΕΚ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ...ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ

 
Η κρισιμότητα του παιχνιδιού είναι η μόνη εξήγηση., όχι και δικαιολογία. Η πρώτη και η δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος στο γήπεδο, για να μη ξεχνιόμαστε, και μόνο παράλογο δεν είναι να μην δείχνουν και οι δυο αντίπαλοι ότι έπαιζαν κάτι... άλλο., όχι πάντως ποδόσφαιρο. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ σ' ένα ρεσιτάλ ανταγωνισμού ποιος από τους δυο είναι ο χειρώτερος. Δεν παίζει, σε καμιά περίπτωση, ποιος ήταν ο καλύτερος. Λάθη, με το τσουβάλι λάθη, τα περισσότερα η ΑΕΚ. 
Τρακαρισμένοι οι γηπεδούχοι, δεν κατάφεραν ούτε στιγμή να μπουν στο ματς. Γηπεδούχοι, πρωτοπόροι στη βαθμολογία αλλά έτρεμαν την ΑΕΚ. Από τη ν άλλη, η πρωταθλήτρια ΑΕΚ. ιδιαίτερα στο βήτα ημίχρονο πουλούσε εύκολα τη μπάλα στον αντίπαλο. Δεν δικαιούται τη νίκη και για μια φορά ακόμα δεν κράτησε το σκορ υπέρ της. Προηγείται και τελειώνει την παρτίδα επιτρέποντας στον αντίπαλο να της πάρει το πορτοφόλι από την τσέπη.
Τι έγινε χθες στην Τούμπα, ποιος κέρδισε; Κανένας. Ποιος έχασε; Και οι δυο. 
Ο ΠΑΟΚ έχασε ένα ντέρμπυ και στην έδρα του δεν χαμήλωσε την ΑΕΚ. Θα είναι το ίδιο χάλια και την προσεχή αγωνιστική, πάλι στην Τούμπα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό; Η ΑΕΚ δεν κέρδισε, μάλλον έχασε μοναδική ευκαιρία διότι πέτυχε τον ΠΑΟΚ στην πιο κακή εμφάνιση του τα τελευταία χρόνια. Δέχθηκε την ισοφάριση στο 89, επειδή ήταν ανίκανη να κρατήσει το τόπι, ακόμα κι όταν αυτό βρισκόταν στα πόδια της. 
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΜΑΝΕΚΕΝ ΧΩΡΙΣ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΛΑ