ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ Η ΑΕΡΟΛΟΓΙΑ...

 
Δεν κέρδισε στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός την Λαμία. Και το αποτέλεσμα δεν ήταν στο μηδέν, ούτε στο 1-1.  Δυο γκολάρες έβαλε η Λαμία που πάει φουλ για play-off,ενώ οι παίκτες του Τερίμ είχαν ισοφαρίσει 1-1 με αυτογκόλ και προηγήθηκαν, μάλιστα. Δεν έφτανε αυτό, όμως... Με δέκα παίκτες σοφάρισε η Λαμία και όποιος ξέρει από μπάλα δεν μιλάει για έκπληξη, με βάση όσα έγιναν στο παιχνίδι.
Ο Αλαφούζος (φώτο) έχασε τη ψυχραιμία του. Ο καναλάρχης έσπρωξε κι άλλα πακέτα στο τραπέζι του πρωταθλήματος, και η απογοήτευση του όρισε την συμπεριφορά του. Ελληνική ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός, κι αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί να κερδίζει Κυριακή και Τετάρτη. Μάλλον να παίζει την ίδια μπάλα δυο φορές κάθε εβδομάδα. Δεν κέρδισαν τη Λαμία οι πράσινοι διότι δεν ήταν άξιοι για το τρίποντο. Και γιατί η Λαμία είναι σκληροτράχηλη και δεν ήθελε να χάσει.
Το ποδόσφαιρο έχει κανόνες. Είναι αδύνατο να μην προκύψουν ''εκπλήξεις'', μάλιστα όταν οι συνθήκες ενός παιχνιδιού τις ευνοούν. Καμία ομάδα στο γήπεδο δεν παίζει μόνη της, υπάρχει και ο αντίπαλος. Ήταν κακός ο Παναθηναϊκός, μικρή σχέση με την ομάδα που έβγαλε διπλό στην Τούμπα τέσσερις μέρες πριν. Περίμενε να πάρει το τρίποντο στο άνετο, όμως η Λαμία στο καλύτερο πρωτάθλημα της μικρής της Ιστορίας είχε τις αντιρρήσεις της κι έτσι έκατσε το ''ντροπιαστικό'' 2-2. 
Διαβαστε ακομα:

ΠΑΟ ΚΑΙ ΑΕΚ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ