Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4 -1 ΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

 
Απίθανο! Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 4 -2 στο Καραϊσκάκη τον Ολυμπιακό. Κι όμως, το αποτέλεσμα ήταν φυσιολογικό, ο     ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, ο Ολυμπιακός χαμένος στο διάστημα. Χθες άλλο απίθανο. Το ματσάκι δεν ήταν ρεβάνς, ήταν καθαρά παιχνίδι σκοπιμότητας, Και επιβίωσης, τουλάχιστον για τον Ολυμπιακό, αν πράγματι ήθελε να συνεχίσει να βρίσκεται μέσα στους διεκδικητές του τίτλου. Με ήττα μόνο με θαύμα ο Ολυμπιακός θα παρέμενε στο κυνήγι του πρωταθλήματος. Ήττα θα σήμαινε για τον Ολυμπιακό οκτώ πόντους πίσω από την κορυφή. Και όχι μόνον αυτό; Οκτώ βαθμοί και πίσω από τρεις αντιπάλους. Άντε και κάλυπτε τη διαφορά από τον πρώτο, με τρεις ήττες αυτός και τρεις νίκες ο Ολυμπιακός. Οι άλλοι δυο μπροστά του τι θα έκαναν, μπρίκια θα κολλούσαν;
Δεν κέρδισε απλά στην Τούμπα ο Ολυμπιακός. Διέλυσε με 4 -1 τον ΠΑΟΚ. Σκότωσε όλο τον τσαμπουκά του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ. Του έβαλε τέσσερα γκολ και  τον υποχρέωσε σε μια άλλη αποτυχία εντός έδρας. Πράγματι ο ΠΑΟΚ στο σπίτι του δεν κέρδισε την ΑΕΚ, έχασε από τον Παναθηναϊκό και διαλύθηκε από τον Ολυμπιακό.
Η κακή μέρα για τον ΠΑΟΚ φάνηκε από το εναρκτήριο λάκτισμα. Στο χορτάρι της Τούμπας από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο έπαιζε ο αντίπαλος, όχι ο νοικοκύρης του σπιτιού. Ο Ολυμπαικός προηγήθηκε με το όρθιο αγγούρι, τον Ναβαρο και ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε διότι ο διαιτητής αγνόησε φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού. Και μόνο τότε, με το 1-1, οι γηπεδούχοι έδειξαν ανάστημα. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ φανέρωνε περισσότερο τις αδυναμίες τους, αν όχι την μειονεκτικότητα του, Με συνέπεια ο Ολυμπιακός να φθάσει μάλλον εύκολα στο θρίαμβο.
Το πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ είναι ότι δεν κατάλαβε τι... συνέβη. Μόνον αν το αντιληφθεί θα έχει ελπίδες να συνεχίσει να κυκλοφορεί με απαιτήσεις στα υψηλά της βαθμολογίας. 
Διαβαστε ακομα:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ Η ΑΕΡΟΛΟΓΙΑ...