Η ΑΕΚ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΑ... PLAY-OFF!

 
Η απόλυτη συγκομιδή βαθμών στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είναι 78 βαθμοί. Οι 26 αγώνες επί τρία. Άρα ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ είχε συνολικές απώλειες 18 βαθμούς. Πολλούς, αν τους συγκρίνουμε με τα δεδομένα του made in Greece πρωταθλήματος. Αυτό, όμως, που τρέχει είναι ένα... άλλο πρωτάθλημα. Γιατί; Επειδή το κυνηγούν τέσσερις ομάδες, γεγονός αληθινά πρωτόγνωρο. Την προσεχή Κυριακή θα ξεκινήσουν τα play-off και όλα είναι μέσα! Και οι τέσσερις της κορυφής είναι ικανοί να σηκώσουν το κατσαρόλι, αλλά και να μείνουν από λάστιχο.
Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ έχει μόνο μια ήττα, από τον ΟΦΗ. Αυτό σημαίνει ότι έχει μια διαφορά στα παιχνίδια με τους άλλους... γαμπρούς τοy πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε τέσσερις φορές, από ΑΕΚ, Άρη, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Τέσσερις ήττες έκανε και ο Ολυμπιακός, από ΑΕΚ., ΠΑΟΚ,  Λαμία και Παναθηναίκό, ενώ έχασε στα χαρτιά και το ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο  Παναθηναϊκός έχασε από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη.
Η ΑΕΚ έχει μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς από τους αντιπάλους της στα μεταξύ τους παιχνίδια., συνολικά 12! Ο Παναθηναϊκός έχει 6 βαθμούς, και  από 5 οι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός. 
Έβαλε τρία γκολ εκτός έδρας στον Άρη η ΑΕΚ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο( φώτο). Ο Άρης την απέκλεισε από το κύπελλο και την δυσκόλεψε και στο πρωτάθλημα. Στο ματς του πρώτου γύρου στη Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ είχε νικήσει 1-0 με τη ψυχή στο στόμα. 
Διαβαστε ακομα:

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟΣ Ο ΧΙΤΣΚΟΚ ΤΟΥ... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ;