ΟΙ ΝΙΚΕΣ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 
Η κλήρωση έγινε και δεν αγνοείται διότι σε κάποια άλφα βαθμό παίζει το ρόλο της στο ράλυ των play-off. Όλα έχουν τη σημασία τους ,κι αυτά που το γυμνό μάτι του θεατή δεν πιάνει από την εξέδρα ή τη ν πολυθρόνα του  σαλονιού. Πάνω απ΄ όλα, όμως, μετράει η νίκη. Τα ψέματα τελείωσαν. Με μια κουβέντα. Καμιά από τις τέσσερις με στόχο το πρωτάθλημα δεν είναι σε σωστό δρόμο χωρίς νίκες. Ό,τι έχασε, έχασε. Μέχρι εδώ!  Βεβαίως είναι παιχνίδι ανταγωνισμού, άρα ποντάρει ο καθένας και στις γκέλες του αλλουνού. Το κυρίαρχο, όμως,, είναι να περάσει το μήνυμα στους τρεις αντιπάλους του ότι πάιζει μόνο για τη νίκη. Και έχει τις δυνατότητες να φεύγει από το γήπεδο μόνο με τη νίκη. Όχι μόνο κόντρα στη Λαμία και τον Άρη, που δεν έχουν βαθμολογική αγωνία, αλλά και σε κάθε αναμέτρηση.
Η φώτο είναι φρέσκια. Μόλις πριν ένα μήνα και πριν προσληφθεί ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Χοσέ Μιντιλίμπαρ. Ο Ολυμπιακός έχασε χωρίς αστερίσκους από τον Παναθηναϊκό, με προπονητή στον πάγκο τον Τούρκο Φατίχ Τεριμ. Αρκετά άλλαξαν τις τέσσερις τελευταίες ομάδες, άλλο ότι όλα φαίνονται ίδια ή περίπου. Και είδαμε ανατροπές στη βαθμολογία. Και ό,τι ισχύει σήμερα δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια εικόνα. Μαγική ή αληθινή, μικρή σημασία έχει. 
Αν μιλάμε τη γλώσσα του ποδοσφαίρου και οι big-4 έχουν τις ίδιες πιθανότητες επιτυχίας, και αποτυχίας. Επειδή και οι τέσσερις έχουν τις φανερές και κρυφές αδυναμίες τους. Όποιος τολμάει να κάνει προβλέψεις, απλά δεν σκέπτεται... ποδοσφαιρικά.
Διαβαστε ακομα:

Η ΑΕΚ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΑ... PLAY-OFF!