ΟΥΔΕΙΣ ΜΕ ΔΥΟ ΠΕΠΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ

 
Τα play-off είναι ξεχωριστό μαγαζί. Στρώθηκε το χαλί από χθες, με τις δέκα αγωνιστικές και είναι αδιάφορο το έργο για τις όποιες... υποχρεώσεις έχουν οι ομάδες. Αύριο Τετάρτη ο Άρης εξασφαλίζει(;) την πρόκριση του στον τελικό του κυπέλλου. Μέγας στόχος για την ομαδιτσα και με τίποτα δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία. Ποια play-off για την αρειανάρα, το κόλπο αφορά τους τέσσερις πρώτους στο πρωτάθλημα. 
'Ελα, όμως, που ο Άρης σαν φιναλίστ κυπέλλου θα επηρεαστεί στις παιχνιδάρες των μπαράζ της κορυφής του πρωταθλήματος. Δικαιολογημένα από τον Άρη δεν φεύγει από τη σκέψη του το όνειρο του κυπέλλου. Αυτό να σηκώσει κι ας μείνει πίσω από την Λαμία στα μπαράζ.
 
Ποτέ στην Ελλάδα μια ομάδα έκανε κάτι με δυο στόχους μαζί την ίδια σαιζόν. Από την εποχή που ο Παναθηναϊκός πριν μισό αιώνα και βάλε είχε φτάσει στο Ουέμπλεϋ. Προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου πρωταθλητριών, στη βιτρίνα της Ευρώπης και στην Ελλάδα έκανε γκέλες με τις μικρές ομάδες.
 
Μεθαύριο Πέμπτη ΠΑΟΚ (φώτο) και Ολυμπιακός παίζουν για το κόνφερενς. Κωλοκύπελλο, όμως παιχνίδι Ευρώπης είναι. Να αδιαφορήσουν. Το πιθανότερο! Τι, δηλαδή, να αφήσουν το γάμο των play-off και να τα δώσουν όλα στο... άγνωστο με βάρκα την αυτοκαταστροφή;
Διαβαστε ακομα:

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟΣ Ο ΧΙΤΣΚΟΚ ΤΟΥ... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ;