ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΟΥΣ ''4'' ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ... ΛΑΣΤΙΧΟ

 
'Εχω μια πονηρή υποψία στο έργο των play off που ξεκινάνε από σήμερα Κυριακή. Μιλάω για υποψία, όχι για πρόβλεψη, διότι ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου απαγορεύεται κάθε προγνωστικό.Το ξέρω πολύ καλά αυτό, το έχω εμπεδώσει και... πειθαρχώ ολότελα. Μιλάμε για μπάλα, αλλά ποτέ δεν λέμε ότι θα γίνει τούτο και το άλλο.
Τελείωσε το πρωταθληματάκι και βρήκε τους τέσσερις γαμπρούς του τίτλου σε μια διαφορά μόλις τεσσάρων πόντων. Κάπως έτσι ή περίπου έτσι πήγε το έργο στη διάρκεια του κανονικού πρωταθλήματος. Μικρή, μικρότατη η βαυμολογική τους διαφορά. Κι έκατσε η τράπουλα το ίδιο όταν σύρθηκε η αυλαία. ΠΑΟΚ πρώτος με 60, ΑΕΚ 59, Ολυμπιακός 57 και Παναθηναϊκός 56. Θα το πάνε έτσι παρεάτο μέχρι τοι τέλος;
Είπαμε. Δεν υπάρχουν προβλέψεις. Δεν μπορεί κανείς να προβλέψει τούτο και το άλλο με βάση τούτο και  το άλλο. Τέλος. Επειδή στο ποδόσφαιρο δεν παίζουν μόνο η άλφα και η βήτα ομάδα, αλλά κια οι αντίπαλοι τους. 
Με τρώει, όμως, μια βασανιστική... υποψία. Δεν θα τερματίσουν... συντροφικά και οι ''4'' μαζί. Εννοώ ο ένας πίσω από τον άλλον και με διαφορά... στήθους. Δεν γίνεται ποτέ αυτό. Στην πορεία θα... σκορπιστούν. Και τουλάχιστον ο ένας από τους διεκδικητές θα μείνει από λάστιχο. 
Ποια ομάδα από τους ''Big 4'' θα μείνει πίσω; Ααααα, αυτό αγγίζει πρόβλεψη και απαγορεύεται. 
Διαβαστε ακομα:

ΤΑ PLAY-OFF ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ... ΣΗΜΕΡΑ!