ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ...

 
Ήταν για λύπηση ο προπονητής του Ολυμπιακού, πριν ακόμα αρχίσει το ντέρμπυ με τον Παναθηναϊκό. Τι, αλήθεια, να συνέβαινε; Δεν αποκλείεται ο Ισπανός τεχνικός να είχε... μετανοιώσει γιατί είχε συμφωνήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Μαρινάκη, μετά την ήττα και την τεσσάρα  από την Μακάμπι του Τελ Αβίβ. Και μετά τη χθεσινή ήττα με 3-1 στο Καραϊσκάκη από τον Παναθηναίκό ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μόνο τα κλάματα δεν έβαλε ο άνθρωπος... Και στις δηλώσεις του αναγνώρισε την αποτυχία ή την ανικανότητα της ομάδας του, μάλλον των ποδοσφαιριστών να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις κρίσιμων αναμετρήσεων.   
Προηγήθηκε ο Ολυμπιακός, αλλά τελικά έχασε από τον Παναθηναϊκό με το βαρύ κι ασήκωτο 3-1. Θα χρειαστεί πάλι η παρέμβαση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ευάγγελου Μαρινάκη. Να ανανεώσει μέχρι τη δεύτερη παρουσία το συμβόλαιο του Μεντιλίμπαρ, ίσως και τα συμβόλαιο κάποιων επίλεκτων ποδοσφαιρστών. ..
Μιλάμε σοβαρά ή το διασκεδάζουμε; Η αλήθεια είναι, για όσους βλέπουν μπάλα. ότι ο Ολυμπιακός μοιάζει με μια Βαβέλ ποδοσφαιριστών. Πολλά λάθη, το ένα μετά το άλλο...Της ίδια ομάδας ποδοσφαιριστές, αξίας βέβαια οι περισσότεροι, αλλά και την ίδια γλώσσα να συνομιλούν, τους λείπει το κατάλληλο διάστημα γνωριμίας... Σωστά ο Μαρινάκης ανανέωσε με τον προπονητή, πράγματι δεν φταίει αυτός, αν και δεν ήταν απαραίτητη τέτοια συμβολική πρωτοβουλία, να παραταθεί η παραμονή στην εταιρεία του Ισπανού.
Διαβαστε ακομα:

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΟΥΣ ''4'' ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ... ΛΑΣΤΙΧΟ