Η ΑΕΚ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

 
Κέρδισε η ΑΕΚ το ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό και ποιος να την πιάσει; Λέμε! Και ο ΠΑΟΚ μπορεί να την πιάσει και ο Παναθηναϊκός να την σταματήσει, και ο Ολυμπιακός να της κάνει ζημιά. Για τι μιλάμε; Για μπάλα, άρα όλα γίνονται, όλα είναι δυνατά, έστω όχι και... προγραμματισμένα.
Χθες η πρωταθλήτρια ΑΕΚ πήρε μια μεγάλη, πολύ μεγάλη νίκη και διέπραξε ένα ακόμα βήμα στο δρόμο για το πρωτάθλημα, Το ότι παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας λέει κάτι, όμως όχι πως λέει τα πάντα. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, η διαφορά βαθμών ανατρέπεται σε μια μόνο αγωνιστική, μετά από ένα μόνο άσχημο και... άδικο αποτέλεσμα. Μπα! Υπάρχουν και τέτοια στο ποδόσφαιρο; 
Άξιζε τη νίκη η ΑΕΚ, αλλά και ο Ολυμπιακός το ίδιο! Ήταν ποιος από τους δυο αντιπάλους θα έβαζε το γκολ. Το πέτυχε η ΑΕΚ στις καθυστερήσεις και ο... κλήρος ήταν ενάντια στον Ολυμπιακό. Την πρώτη αγωνιστική των play - off ο Ολυμπιακός έχασε στο Καραϊσκάκη με 3-1 από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχασε χθες στη Λεωφόρο από τον ΠΑΟΚ. 
Δυο παιχνίδια διαφορετικά, αυτό στη Λεωφόρο, το άλλο στη Φιλαδέλφεια. Και την ταυτότητα των δυο συναντήσεων δεν την όρισε η όποια υποτίθεται ξεχωριστή αγωνιστική κουλτούρα και συμπεριφορά των αντιπάλων. Η κρισιμότητα και μόνο αυτή επηρέασε έτσι κι αλλοιώς την απόδοση και, τελικά, το αποτέλεσμα. Ο Μάνταλος σέρβιρε στον Ελιάσον, και έγινε το μοναδικό τέρμα από δυο παίκτες από αλλαγή. 
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ... ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ