Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΑΛΛΑ...

 
Μέχρι το τελευταίο λεπτό στην  Τούμπα έπαιζε σαν διεκδικητής του πρωταθλήματος, αλλά έχασε την  παρτίδα. Δεν τρέχει κάτι πένθιμο, έχει την ευκαιρία της ευρω-κούπας με αντίπαλο την Φιορεντίνα. Έκεί που έφθασε το έργο στο πρωτάθλημα έχουν λόγο μόνο τα αποτελέσματα. Έχασε με 2 - 0 ο Ολυμπιακός και βγήκε από τη μέση, Ό,τι και να κάνει στη συνέχεια είναι χαμένος από χέρι. 
Πολύ καλό, να το ομολογήσουμε με υπερηφάνια. Δυο αγωνιστικές πριν το τέλος και των μπαράζ δεν έχει κριθεί ακόμα η κούπα. Απλά, μετά τον Παναθηναϊκό, που έμεινε από λάστιχο, ήρθε η σειρά και του Ολυμπιακού. Και για τους πράσινους, όμως, η σαιζόν μπορεί να τελειώσει πανηγυρικά, διότι έχουν την ελπίδα να σηκώσουν το κύπελλο Ελλάδος.
Η ΑΕΚ έχει στο παντελόνι ένα βαθμό περισσότερο από τον ΠΑΟΚ, την μοναδική ομάδα που διεκδικεί στα ίσα τον τίτλο, Για να διατηρήσει το φτούκα προ η πρωταθλήτρια ΑΕΚ θα χρειαστεί να κερδίσει μεθαύριο Τετάρτη τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Αν κάτσει αυτό το αποτέλεσμα, τότε ο ΠΑΟΚ μένει με το όνειρο, έστω κι αν κερδίσει στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό και εκτός τον φίλτατο Άρη.
Χθες στην Τούμπα ήταν ένας Ολυμπιακός με τη φιλοδοξία όχι βέβαια να ξανακερδίσει με 4 -1, αλλά να πάρει το διπλό. Έπαιξε πράγματι για τη νίκη, αλλά το ντέρμπυ δεν του βγήκε, ενώ δεν είχε ευκαιρίες για γκολ. Άλλο ματς το 2-0 κόντρα στη αδύνατη Άστον Βίλα, άλλο κόντρα στον αποφασιστικό ΠΑΟΚ. 
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Η ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ