Η ΑΕΚ ΑΞΙΖΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ 2-0 ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

 
Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη, και απειλείται ανοιχτά να χάσει το πρωτάθλημα. Ήδη έχασε την πρωτοπορία στη βαθμολόγία από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει τον πρώτο λόγο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πέρασε στην κορυφή με 77 πόντους και αν κερδίσει στο φινάλε και τον Άρη εκτός έδρας κατακτά τον τίτλο.
Πολύ ωραίο! ΄Το πρωτάθλημα και μετά τα μπαράζ κορυφής έφτασε στο παραπέντε κι ακόμα  παίζεται η υπόθεση τίτλος. Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ με 75 βαθμούς την Κυριακ΄ή αντιμετωπίζει στη Φιλαδέλφεια την Λαμία και μένει μεταξεταστέα ακόμα κι αν κερδίσει, αν πάρει το διπλό ο ΠΑΟΚ με τον ΄''αδι'αφορο'' Άρη. 
Να θυμίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ τερμάτισε πρώτος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, αλλά έχασε αυτό το πλεονέκτημα με την ήττα του στην Τούμπα από τον... Άρη, στο πρώτο κιόλας παιχνίδι των play-off. Πράγματα ξεχασμένα. Άλλο ματς αυτό της προσεχούς Κυριακής. 
Η ΑΕΚ χθες στο Φάληρο δεν ήταν σε καμιά περίπτωση ομάδα που διεκδικεί πρωτάθλημα. Πως, άλλωστε, να έχει απαιτήσεις για πόντο ή για πόντους όταν δεν ήταν ικανή να κρατάει τουλάχιστον τη μπάλα. Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε σ' όλο το ματς, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος και δικαιούται πέρα για πέρα τη νίκη με το 2-0. Με το γνωστό σκορ, με το οποίο κέρδισε  την Άστον Βίλα κι έχασε από τον ΠΑΟΚ. 
Διαβαστε ακομα:

ΤΕΜΠΕΛΑΚΟΣ ΜΕ ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ