ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΤΑΝ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΜΟΣΤΑΡ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑΣ

 
Κοτζάμ προεδράρα. Δεν του λείπει τίποτα, έχει στα πόδια του τη μισή Ελλάδα, και ξηγιέται λες είναι λέρα με ποινικό μητρώο να μη χωράει σε ρέο. Στέλνει μπράβους να τσακίσουν διαιτητή ή δημοσιογράφο. Και άμα λάχει σηκώνει ο ίδιος το τηλέφωνο και απειλεί όποιον τα γράφει... αλλοιώτικα. Γιατί, όμως, η προεδράρα πέφτει τόσο χαμηλά; Επειδή είναι άτομο χαμηλό. Ελεεινός. Αληταράς γεννημένος. Γι' αυτό.

Από μια πλευρά, να το πούμε μεταξύ μας, έχουν το... δίκαιο τους κάποιοι πρόεδροι ομάδων να στέλνουν πληρωμένους να κοπανήσουν κάποιον. Άνθρωποι είναι κι αυτοί, λέω για τους προέδρους, και κάποια στιγμή βγαίνουν από τα ρούχα τους. Και... υποχρεώνονται να καταφύγουν στα παλιόπαιδα του υποκόσμου, με την εντολή ''Στείλτε τον πούστη στο νοσοκομείο για δυο μήνες, να δούμε θα με ξαναπειράξει...''.

 

Καλά του έκανε η προεδράρα. Τα ήθελε ο κώλος του. Να μην υπολογίζει καν ότι άμα λάχει να 'ούμε η προεδράρα το ΄χει στην κωλότσεπη το γκαγκστερικό της. Και δεν μασάει.
Έλα! Τσίμπησες το κρυόπλαστο αστείο. Ποτέ δεν δικαιολογώ μαφιόζικες ενέργειες. Αλλοίμονο.

 

Τι συμβαίνει. Οι προεδράρες, διότι δεν είναι ένας και δυο οι μεγαλομέτοχοι που κατά καιρούς χτύπησαν κόσμο στο ψαχνό, αισθάνονται να τους... προκαλούν. Επειδή παιρνιούνται και γαμώ τους μάγκες στην πιάτσα, άρα τσαλακώνει τη δημόσια εικόνα τους όποιος τους... αγνοεί. Δεν λαμβάνει υπ' όψιν το οικονομικό και ποδοσφαιρικό τους εκτόπισμα στην κοινωνία. Ώπα, ρε, μεγιστοτεράστιε.

Πως, δηλαδή! Η προεδράρα μιλάει με πρωθυπουργούς και υπουργούς από θέση ισχύος κι ένας κωλοδημοσιογράφος ή κωλοδιαιτητής να τον παίζει στα ίσα; Να του λανσάρεται... ανεξάρτητος και αδέσμευτος, που λένε. Δίνει, λοιπόν, ένα μάθημα να καταλάβει ο άλλος.

Να ληφθεί υπ' όψιν και το άλλο. Κυκλοφορεί ένας επίστρατος λόχος ρεπόρτερ που τα γράφει μια χαρά. Έτσι ακριβώς όπως τα γουστάρει η αλανιάρα προεδράρα. Τον καλομαθαίνουν στη σπάτουλα. Ο άλλος γιατί παριστάνει την... εξαίρεση, σου λέει; Γιατί μου χαλάει τη μέρα. Και τη μόστρα μου. Ε, τα θέλει τα χαστούκια του στα πόδια, που έλεγε και ο Τσακογιάννης της Ηλιούπολης. 
Διαβαστε ακομα: