ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ

 
Μπάλα Ευρώπης απόψε. Τελικός champions league. Θα την αράξουμε στην τηλεόραση και το πιο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να δούμε... ελληνικό πρωτάθλημα. Παιχνίδι του δικού μας πρωταθλήματος. Καμιά σχέση η ένταση και ο ρυθμός του ευρωπαϊκού ματς. Γιατί; Επειδή οι παίκτες των ελληνικών ΠΑΕ δεν τρέχουν όπως οι συνάδελφοι τους στις ευρωπαϊκές ΠΑΕ.

Πλήρες οκτάωρο. Καθημερινά κάρτα χτυπάει ο ποδοσφαιριστής στο προπονητήριο της ομάδας του, της εκάστοτε ομάδας του, όσο έπαιζε μπάλα. Από τα μικρά του μέχρι να κρεμάσει τα παπούτσια του. Από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 6 το βράδυ. .

Τι διάολο κάνει τόσες ώρες στο προπονητήριο ένας διάσημος ποδοσφαιριστής, ο οποίος εκτός από την μπάλα έχει και τόσες άλλες ασχολίες, τις εξωγηπεδικές, αλλά σχετικές με τη δουλειά του μπίζνες, μέσα και οι οικογενειακές του υποχρεώσεις; Αυτό που κάνει είναι απλά να εργάζεται. Και ταυτόχρονα να... ξεκουράζεται. Όπως το λέω. Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, όταν δίνεσαι, τότε η προπόνηση είναι ευχαρίστηση. Είναι χαλάρωση. Είναι παιχνίδι.

Στην Ελλάδα όταν ο ξένος χτυπιέται στις ασκήσεις, τα βάρη, ό,τι άλλο, τον ποδοσφαιριστή της ελληνικής ΠΑΕ θα τον τρακάρεις σε καφέ της Γλυφάδας. Γατί, όχι; Διαφορετική η πίεση, πιο εύκολη
Διαβαστε ακομα:

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΜΑΧΑΛΑ