ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

 
Ο παικταράς ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομαδάρα και τα πήρε χοντρά. Ένας άλλος παικταράς άφησε την ομαδάρα του για το εξωτερικό και το μαγαζί έκανε παντελόνι τόσα εκ.
Μεταγραφές δεν είναι μόνο τι ψωνίζουν οι ποδοσφαιρικές επιχειρήσεις, αλλά και τι πουλάνε από την πραμάτια τους. Και η δουλειά στο πάρε- δώσε δεν τελειώνει ποτέ. Ούτε στιγμή.
Μεταγραφές και τα πάντα όλα μπαίνουν στο ζύγι. Μέχρι πόντο. Τι αποφασίζει τελικά η εταιρεία, η ΠΑΕ σε κάθε περίπτωση. Να τον παραχωρήσει τον παικταρά αν έχει ακόμα συμβόλαιο μαζί του. Να μην του ανανεώσει το συμβόλαιο, αν έληξε. Να τον κρατήσει με νέο συμβόλαιο.
Σκοράρει η ομάδα όχι μόνο στο γήπεδο. Όχι, βέβαια. Η ομαδάρα παίζει και κάτω από τις κερκίδες. Και μακριά από το γήπεδο. Και πάντα κυνηγάει το γκολ και  το ρεκόρ. Τη μεταγραφή, στο πάρε και στο δώσε, σε καλύτερη τιμή. Και μετά θα δούμε όλοι τι ψάρια έπιασαν οι πονηροί. Αν καλώς αγόρασαν τούτον και δεν έκαναν μαλακία να δώσουν τον άλλον.
Δεν παίζουν μόνο οι εξυπνακήδες των ΠΑΕ στο ζύγι. Τον δίνουμε ή όχι. Τι μας συμφέρει. Είναι και η πλευρά του ίδιου του παίκτη, του κάθε επαγγελματία. Με συμφέρει να συμφωνήσω στην παραχώρηση μου ή να ''κάτσω'' στο συμβόλαιο που έχω. Πάντως, το τελευταίο κριτήριο, τόσο για την κάθε ΠΑΕ και τον κάθε ποδοσφαιριστή είναι το... οπαδικό, το συναισθηματικό. Αυτές οι ανοησίες στα πρωτοσέλιδα. Ο έτσι ήρθε μόνο για την ομαδάρα μας ή επέστρεψε στο σπίτι του, κάτι τέτοια πολυμεταχειρισμένα χαζά.
Στη φώτο, ο Πόνσε παρελθόν πλέον από την ΑΕΚ
Διαβαστε ακομα:

Ο ''ΜΕΓΑΛΟΣ'' ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ