ΛΕΣΒΙΑ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ

 
Μέγκαν Ραπίνο, η πρώτη δηλωμένη ομοφυλόφιλη ποδοσφαιρίστρια των ΗΠΑ. Μέγας τσαμπουκάς. Την είχαν ρωτήσει αν θα ανταποκριθεί στην πρόσκληση του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, να γίνει δεκτή στον Λευκό Οίκο, σε περίπτωση που η ομάδα κατακτήσει πόλι το παγκόσμιο κύπελλο. Ιδού η απάντηση της στη δημοσιογραφική ερώτηση που έκανε το γύρο του κόσμου:
- Δεν πρόκειται να πάω στο γαμημένο (!!!) Λευκό Οίκο, άλλωστε δεν προβλέπω να μας καλέσει.
Ποιος Έλληνας πρωταθλητής θα είχε τα άντερα να πει: ''Να πα 'να γαμηθεί η πρόσκληση του πρωθυπουργού, δεν τους κάνω τη χάρη να πατήσω το πόδι μου στου Μαξίμου... ''. Μια τέτοια δήλωση δεν θα γινόταν ποτέ. Στην Αμερική δεν έκανε εντύπωση η προσβλητική αλλά και... σόκιν δημόσια δήλωση της αρχηγού της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου. Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, βέβαια, ''απολογήθηκε'' στην προσπάθεια του να αδειάσει ηθικά και πολιτικά την Μέγκαν Ραπίνο, που φοράει το περιβραχιόνιο της κάπταιν στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ.
Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν το 2022 απένειμε στην Μέγκαν Ραπίνο το Μετάλλιο της Ελευθερίας. Οι ΗΠΑ, αντίθετα από τους άνδρες, στις γυναίκες ίσως είναι η πρώτη ποδοσφαιρική δύναμη παγκόσμια.
Η δηλωμένη λεσβία Καπίνο (στη φώτο, αριστερά) γεννήθηκε στις 5 Ιουλίου το 1985, και από το 2017 είναι ζευγαρωμένη με την 45χρονη Αμερικανίδα πρώην μπασκετμπωλίστρια Σου Μπερντ, η οποία έπαιξε δέκα χρόνια σε ομάδες της Ρωσίας. 

Το μεγάλο αστέρι του γυναικείου ποδοσφαίρου  στην Αμερική είναι η βετεράνος πια Άμπυ Ουάμπαχ, 44χρονών σήμερα, με δυο γάμους λεσβιακούς, 256 φορές διεθνής και Νο 1 σκόρερ με 184 γκολ. Παρακολουθείς ποδόσφαιρο με την Άμπυ Ουάμπαχ και στο γήπεδο βλέπεις λιοντάρι να ορμάει στις φάσεις, κορμοστασιά αθλητική και αρσενική με στηθόδεσμο νούμερο πέντε.

Το 2015 οι ΗΠΑ κατέκτησαν το παγκόσμιο κύπελλο και έγινε πανηγυρική παρέλαση υποδοχής της ομάδας στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Τις κοπέλλες υποδέχθηκε στο Λευκό Οίκο ο πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα. .
Ποιος Έλληνας πρωταθλητής θα είχε τα άντερα να πει: ''Να πα 'να γαμηθεί η πρόσκληση του πρωθυπουργού, δεν τους κάνω τη χάρη να πατήσω το πόδι μου στου Μαξίμου... ''. Μια τέτοια δήλωση δεν θα γινόταν ποτέ
Διαβαστε ακομα:

ΘΕΛΩ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ, ΟΧΙ ΤΙΣ ΦΤΗΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ