ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΟΣ!...

 
Η Ισπανία νίκησε δίκαια την Γαλλία. Ανοίγει το στόμα και αμολάει την παπαριά. ο μαλάκας. Ο αιώνιος. Ο παντοτινός, ο αδιόρθωτος στους αιώνες. Δε υπάρχει αυτό. Σα να μιλάει ο παπάς με γλώσσα ενάντια στον θεό.  Ο απατεώνας πολιτικός δεν υπηρετεί την ιδεολογία του, αλλά τις ανοργάνωτες συμμορίες, το μπούγιο. Πολιτισμός είναι το ποδόσφαιρο, δεν σηκώνει να το πλησιάζεις με γλώσσα βαρβαρική. Να μας λες δίκαια ή άδικα κέρδισε ή έχασε. Χθες η Ισπανία, σήμερα η Αγγλία και η Ολλανδία.
Με εννέα μαυρούκους στους ένδεκα ξεκίνησε το έργο η Γαλλία. Και η Λεπέν τα πήγε περίφημα στην αρχή, αλλά μετά τα ρούφηξε τα γκολάκια της. Έβαλε το γκολ η Γαλλία, αλλά από τα αποδυτήρια το πράγμα φαινόταν. Λίγη, μικρή η Φράτζια, δεν μπορούσε να κρατήσει μακρυά από την περιοχή της τα ισπανάκια. Αυτό είναι το μυστικό στη μπάλα. Να μπαίνεις στην κρεβατοκάμαρα του αλλουνού. Εκεί, όλα γίνονται. Άσε τη... δικαιοσύνη στους δικαστές. Μας τα έχετε πρήξει.
Και δυο τέρματα να έβαζε η Γαλλία, πάλι θα το έχανε την παρτίδα. Κι όχι διότι θα μιλήσει ο... δίκαιος θεός της μπάλας. Δεν υπάρχει κανένας θεός. Σαν τον Ρέμο, το καλύτερο παιδί της πιάτσας, που τον έβαλαν στο σημάδι. Φοροδιαφυγή, λέει. Δεν τον αφήνουν να αγιάσει. Όλοι οι εφοπλιστές τον θέλουν και στις εκδηλώσεις τους τον χρυσώνουν να τραγουδήσει. Και για όλους ο Αντουάν έχει τον καλό λόγο από μικροφώνου. Τι λέγαμε;   
Σκάνδαλο. Η Αγγλία σήμερα μια ανάσα πριν τον τελικό. Γιατί, όχι. Αντίπαλος η χειρώτερη Ολλανδία τις τελευταίες δεκαετίες. Δεν ξέρεις, όμως, Μπάλα είναι αυτή. Όλα γίνονται. Μόνο από τα σύννεφα δεν έπεσα όταν η Τζούλια Φοξ παραδέχθηκε ότι είναι λεσβία. Σιγά το νέο, παλιά είναι. Τέλος πάντων, καλό κορίτσι η 34χρονη, μόνο συγγνώμην δεν μας ζήτησε, διότι οριστικά καταργεί τον ανδρικό πληθυσμό. 
Γκόμενος ο Μπέλιγχαμ, κορμάρα, αλλά δεν πεινάει το παιδί. Να πέσει στον καύσωνα της Ιαπωνίας και από τους πρώτος θα πεθάνει. Όλα του ήρθαν πρίμα στη ζωή. Όλα τα βρήκε έτοιμα. Που να το βρει το θηρίο μέσα του; Μια ζωή στάσιμος θα είναι. Ποτέ πρώτος. Θα τον τρώνε στην γωνία οι πεινασμένοι. Με ποιον Μπέλιγχαμ να πάει μπροστά η πάλαι ποτέ αυτοκρατορία. Σε παρακαλώ.
Διαβαστε ακομα:

ΛΕΣΒΙΑ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ