Η ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ...

 
Η Αγγλία. Μάλιστα, η Αγγλία. Μια μέτρια ομάδα, πανεύκολο να την παίξεις, να την αντιμετωπίσεις. Δεν  μιλάω για παίκτες, αλλά για ομάδα. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Κι αυτή η υποομάδα Αγγλία, η μέτρια και ακίνδυνη, έφτασε στον τελικό της Ευρώπης. Τι σημαίνει αυτό; Σε ποιο επίπεδο παίζεται το ποδόσφαιρο κορυφής. Αυτό σημαίνει. Και στο φινάλε, συμβαίνει στη μπάλα. Η έκπληξη, που λένε.
Μιλάμε σοβαρά. Λέμε αυτό που είδαν τα ματάκια μας. Η Αγγλία του 2024 είναι η πιο χάλια των τελευταίων ετών. Και η πλάκα είναι πως αυτό το τσούρμο με τη φανέλα της Αγγλίας να σηκώσει την Κυριακή την κούπα. Γιατί, όχι. Εκεί που έφτασε το έργο, γιατί, όχι. Ένα ματσάκι είναι. Και επειδή μιλάμε ποδοσφαιρικά, μόνο ποδοσφαιρικά, κάνουμε στην άκρη ποιος είναι ο αντίπαλος. Η Ισπανία, η όποια άλλη. 
Είμαι Ισπανία, τι θέλω. Μόνο μαλάκας δεν είμαι αν θέλω να διεκδικήσω το κατσαρόλι και να μην προτιμώ Αγγλία. Μόνο Αγγλία. Απ' όλες τις ομάδες του ευρώ θέλω την Αγγλία. Κι έρχομαι να πω ότι όλα γίνονται στο κωλοποδόσφαιρο. Πρωτάρες είμαστε; Μη  σου πω ότι προβλέπω Αγγλία κι όχι την ομαδάρα Ισπανία.
Άλλη Αγγλία θα δούμε. Άλλη!!! Καμιά σχέση με ό,τι είδαμε μέχρι σήμερα. Τα παιδιά το ΄χουν χωνέψει πως είναι η ευκαιρία της ζωής τους. Να διαψεύσουν κι όλα όσα είδαμε μέχρι σήμερα. Ότι πράγματι είναι... ομαδάρα. Έτσι δεν μας ζάλισαν τον έρωτα τα μμε πριν ακόμα αρχίσει το τουρνουά στη Γερμανία; Η Αγγλία αυτό, η  Αγγλία εκείνο. Λες και δεν την ξέρουμε εδώ και χρόνια. Πάντα άουτ. Πάντα στην απ' έξω. Κι όμως! Για μια δόση ακόμα η Αγγλία την υπολόγιζε το σύμπαν, μέσα και οι μπουκ. Και να που τους έκατσε. Η Αγγλία στον  τελικό. Πλάκα.
Διαβαστε ακομα:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΟΣ!...