Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2 - 1 ΤΑ... ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΟΜΑΔΑ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ

 
Απέτυχε ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα της ευρωπαϊκής του εξόρμησης. Γιατί απαγορεύονται τα ανέκδοτα; Ευρωπαϊκό παιχνίδι ήταν αυτό χθες στο ΟΑΚΑ με αντιπάλους τις κυπελλούχες Ελλάδος και Βουλγαρίας. Ποια Βουλγαρία στην Ευρώπη; Ομαδούλα Β΄εθνικής αυτή η Μπότεφ με μισούς παίκτες αράπηδες τρίτης διαλογής. Με τρακ ξεκίνησε, όμως ευτυχώς γι' αυτήν ο γηπεδούχος ήταν εντελώς ενθουσιώδης, μα και ανοργάνωτος. 
Έκανε το 2-0 ο Παναθηναϊκός στο ημίχρονο, όπου όλα σχεδόν του ήρθαν βολικά. Ο αντίπαλος, δηλαδή δεν πατούσε στο γήπεδο, έχανε όλες σχεδόν τις προσωπικές μονομαχίες και η ελληνική ομάδα κυριαρχούσε έτσι στην πλάκα. Ασόβαρα. Κάθε άλλο παρά αποτελεσματικά. 
Ο Παναθηναϊκός κι όχι η Μπότεφ από το Πλόβντιβ είναι ο υπαίτιος που το έργο άλλαξε, ήρθε τούμπα στα τελευταία λεπτά. Δηλαδή; Έβαλε στο παιχνίδι την Μπότεφ ο Παναθηναϊκός! Αυτό έγινε. Η βουλγάρικη ομαδούλα μείωσε σε 2-1 και είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει αν δεν υπήρχε το... var. Το κοράκι, τελικά, πήρε πίσω τη δική του απόφαση και η Μπότεφ δεν εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών.
Ο Παναθηναϊκός έχει τη δυνατότητα να αποκλείσει την Μπότεφ στη ρεβάνς στη Φιλιπούπολη, αλλά αυτό μετά από μια εβδομάδα και στον κόσμο της αστρολογίας. Τι, δηλαδή, να το ρίξουμε στις προβλέψεις; Σημασία έχει ότι η ελληνική ομάδα παρουσιάστηκε χθες ανέτοιμη και για ματς προπόνησης, με συνέπεια να δώσει ελπίδες στην Μπότεφ 
Διαβαστε ακομα:

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ