Η ΑΕΚ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

 
Οι μπουκ αποφάσισαν ότι μετά τον Ολυμπιακό πρώτη τύχη στο πρωτάθλημα έχει η ΑΕΚ. Οι εταιρείες στοιχημάτων είναι ό,τι αξιόπιστο στο ποδόσφαιρο. Δουλειά κάνουν, παίζουν τα λεφτά μας, δηλαδή παίζουν τα κέρδη τους και φρόνιμο είναι να τους λαμβάνεις υπ' όψιν, τουλάχιστον. 
Αυτή η  ΑΕΚ, όπως παρουσιάστηκε στα τέσσερα παιχνιδάκια του κόνφερφενς, με το ζόρι, και λόγω ονόματος, λόγω της φανέλας της, να την υπολογίσεις για τέταρτη. Μετά τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Είπαμε, όμως. Δεν αγνοούνται οι μπουκ
Στην πρεμιέρα η ΑΕΚ παρουσιάστηκε φρέσκια. Λες και ήταν στα μέσα της σαιζόν. Τόσο έτοιμη. Θα πεις ότι την βοήθησαν τα δυο πολύ γρήγορα γκολ, το πρώτο από τον Γκαρσία (φώτο). Όλα παίζουν τοι ρόλο τους στο άτιμο ποδόσφαιρο. Και το κατά πόσο υστερεί ο αντίπαλος.
Τέλος πάντων, η ΑΕΚ έκανε πολύ καλό ξεκίνημα στην άδεια έδρα της, με το καθαρό 3 - 0. Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό έδειξε ότι του κόστισε ο  αποκλεισμός και η ήττα στη Θεσσαλονίκη από την Μάλμε, αντίθετα η ΑΕΚ έπαιξε με τον ΟΦΗ, σα να ξέχασε κιόλας το σοκ από την αρμενική Νόα. αν είναι πράγματι αυτό το όνομα της.
Διαβαστε ακομα:

ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ