ΠΟΙΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ;Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ!

 
Ο  Παναθηναϊκός χάνει 1  -0 και ο αντίπαλος με δέκα παίκτες κάνει το 2   0.  Ήταν από κάτω η ελληνική ΠΑΕ, πήγε ακόμα πιο κάτω. Τι ηθικό να έχει μια ομάδα;  όταν αντί να πάρει τα επάνω της, με παίκτη περισσότερο, βρίσκεται στο σκορ ακόμα πιο πίσω;  Ποιος Παναθηναϊκός; Απέναντι στην αραπιά της γαλλικής ομάδας ήταν ένα σύνολο παλαιοκομματικό, από το ποδοσφαιρικό παρελθόν. Δυο διαφορετικές ομάδες, Σε σύγκριση με την γαλλική, που έπαιζε μοντέρνα, σύγχρονα, οι φιλοξενούμενοι  ήταν από άλλον πλανήτη.
Μείωσε σε 2-1 ο Ιωαννίδης, όχι ο Παναθηναϊκός. Να ξέρουμε τι λέμε. Τέτοιο και προσωπικό γκολ δεν το βλέπουμε σήμερα στις μεγάλες ομάδες. Απαγορεύεται. Όταν η ομάδα βάζει τέτοιο γκολ σαν του Ιωαννίδη στις αρχές της επανάληψης ακυρώνει κάθε έννοια ομαδικότητας και παρουσίας στον πάγκο του προπονητή. Ο Ιωαννίδης πέτυχε ένα απόλυτα προσωπικό τέρμα. Πέρασε κόσμο μπροστά του, άφησε άλλους πίσω, είπε και δυο σύμφωνα σε πλαϊνούς και προχώρησε στο παρασύνθημα. Να στείλει με ζεϊμπεκιά το τόπι στο πλεχτό.
Πως να σκοράρει ο Παναθηναϊκός, όταν είναι παλαιάς κοπής ομάδα; Ενισχύθηκε και συνεχίζει να ενισχύεται, αλλά παίζει προπολεμικά. Τι σχέση έχει σήμερα ο πόλεμος με την εποχή του ΄40 και του ΄60; Μόνο στο ποδόσφαιρο υπάρχει η πρώτη γραμμή. Στο μέτωπο πλέον δεν πάει κανείς, Από το γραφείο στέλνονται οι πύραυλοι και τα κάθε πυρά. 
Διαβαστε ακομα:

ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ