Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ... ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ

 
Παίρνει παίκτες, τους βάζει στην ενδεκάδα ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν γίνεται καλύτερος. Το είδαμε το έργο και στο ματσάκι στο ΟΑΚΑ με τον Λεβαδειακό. Και για να μιλήσουμε συγκεκριμένα δύσκολα να βρει κανείς διαφορά ανάμεσα στους αντιπάλους, δηλαδή στην ευρωπαϊκή ομάδα και εκείνη που επανήλθε από την Β' εθνική και πιθανόν να επιστρέψει στην κατηγορία της.
Τι συμβαίνει; Γιατί μια ομάδα κορυφής με βαρειά φανέλα δεν κάνει τη διαφορά, μάλιστα σε παιχνίδι έδρας με τον μικρό Λεβαδειακό; Αυτό που συμβαίνει είναι ότι η μεγάλη ομάδα δεν είναι τόσο μεγάλη για να κερδίζει άνετα. Αυτό είναι. Η ΑΕΚ ισοφάρισε στη Φιλαδέλφεια στο τελευταία λεπτά τη Λαμία και ο Παναθηναϊκός κάποια δευτερόλεπτα πριν τελειώσουν οι καθυστερήσεις πέτυχε το πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα. Και την πρώτη νίκη.
Και μικρός να ΄ναι ο Λεβαδειακός  κόντρα στον μεγάλο αντίπαλο του και εκτός έδρας παίρνει μπόι. Γίνεται μεγαλύτερος! Ο μεγάλος αντίπαλος του δίνει το δικαίωμα. Αυτό έγινε. Μετά από το πρώτο ημίχρονο ο Λεβαδειακός πήρε τα επάνω του και έπαιζε στα ίσα τον Παναθηναϊκό ο οποίος δεν βλεπόταν.
Τελικά, μια απλή ερώτηση. Η ομάδα κάνει μεταγραφές για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα ή να πετύχει το κάτι περισσότερο στην Ευρώπη. Ποια Ευρώπη; ..
Διαβαστε ακομα:

Η ΑΕΚ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ... ΙΣΟΦΑΡΙΣΕΙ