ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...

 
Η ΑΕΚ έκανε την καλύτερη δουλειά, αν θέλουμε να μιλάμε σοβαρά... Αποκλείστηκε από την Ευρώπη και ούτε γάτα και ζημιά. Να κοροϊδευόμαστε, δηλαδή; Ποια Ευρώπη; Τι ψάρια πιάνουνε στο πρωτάθλημα είναι το ζητούμενο, και πέραν τούτου δεν αξίζει η φασουλάδα. Έμεινε, λοιπόν, έξω από το κόλπο η Αεκάρα από ένα καφενείο και καθάρισε, Δηλαδή; Στο μπάνισμα είναι των άλλων.
Τι κάνουν οι άλλοι; Βράστα! Αυτό κάνουν. Κι άλλη ήττα Η Παοκάρα, μηδέν- ένα στην Τούμπα από μια Στεάουα Βουκουρεστίου. Ένα και  να καίει. Αυτό που πονάει περισσότερο στον πρωταθλητή είναι η ζημιά, πάλι στην ηρωική Τούμπα μέσα από τον Άρη. Μια ακόμα γκέλα στο πρωτάθλημα, πάλι στην Τούμπα. Ποια Ευρώπη;
Η Παναθηναϊκάρα με κάποια Μπόρατς από Βοσνία μεριά δεν κατάφερε κάτι πέραν μιας... τιμητικής ισοπαλίας 1-1. Και η συνέχεια του  έργου, ένα είναι το έργο, το πρωτάθλημα, με τον επίσης αιώνιο Ολυμπιακό. Αυτό είναι. Την Κυριακή ποιος ζει, και ποιος πεθαίνει και ό,τι να συμβεί οι αιώνιοι θα είναι πάντα άθαφτοι. 
Ο Ολυμπιακός αγωνιστικός και επιθετικός τα κατάφερε με τη βοήθεια του αντιπάλου, της Μπράγκα από Πορτογαλία κι έβαλε ένα πεντακάθαρο 3-0. Φουκαριάρα για λύπηση αυτή η Μπράγκα, δεν είναι ότι προσπάθησε να προκύψει το 3- 0, είναι ότι έμοιαζε με ελληνική ομαδάρα στην Ευρώπη.
Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός αλλά ακόμα δεν έχει βρει τα βήματα του στο πρωτάθλημα. Απογοητευτικός. Μην ξεχνάμε ποτέ! Το 1971, τον περασμένο αιώνα, ο Παναθηναϊκός έφτασε στον τελικό Ευρώπης και ακόμα δεν το έχουμε... ξεπεράσει. Το 2004 Η εθνική έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης κι ακόμα δεν το έχουμε... πιστέψει. Είναι εικόνα πρωταθλητή Ευρώπης αυτή του Ολυμπιακού, όπως εμφανίζεται σήμερα;  
Την Κυριακή τα ρέστα μας. Στην ντερμπάρα της Παναθηναϊκάρας με την Ολυμπιακάρα. 
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΠΙΣΩ