ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΠΑΛΑ

 
Μια πρώτη κουβέντα μετά από το ντέρμπυ Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού. Τελικά, ιδίως οι γηπεδούχοι, έστω και στην ουδέτερη έδρα του ΟΑΚΑ, χρειάζονται αντίπαλο ειδικά τον Ολυμπιακό, τον άλλον αιώνιο, για να δείξουν πωε είναι Παναθηναίκός. Να παίξουν ποδόσφαιρο σαν Παναθηναίκός. Κι εμείς, οπαδοί κι όχι να δούμε αληθινό ντέρμπυ. Έτσι είναι. Δεν είμαστε χθεσινοί. Έχουμε φάει στη μάπα αρκετές κρύες σούπες στις συναντήσεις των δυο δημοφιλέστερων ομάδων.
Και ο Ολυμπιακός. Πολύ καλός ήταν κι αυτός. Έτσι είναι. Αν παίζει μονάχα ο ένας τι να σου πει το... ντέρμπυ. Ναι, αλλά δεν μπήκαν γκολ. Αυτό δεν μπαίνει στο λογαριασμό. Το παν είναι το γκολ ισχύει στον οπαδό, όχι στον ποδοσφαιρόφιλο. Σ' αυτόν που το ενδιαφέρει μόνο το αποτέλεσμα, δηλαδή η νίκη. Κέρδισε; Αυτό ήθελε και καμιά ποιότητα στο έργο.
Ωραία, λοιπόν, Πολύ ωραία. Καιρό είχαμε να δούμε γεμάτο ή σχεδόν γεμάτο το ΟΑΚΑ, είδαμε και μπάλα χορτάτη και δεν μας έλειψε το γκολ. Ας ελπίσουμε στη συνέχεια, και το λέμε αυτό διότι μάλλον είναι ψιλοαπίθανο να επαναλάβουν τον πολύ καλό αγωνιστικό εαυτό τους τόσο ό ένας όσο και ο άλλος αιώνιος. 

Διαβαστε ακομα:

Η ΑΕΚ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΕ ΤΟΝ... ΑΓΡΙΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ