ΜΟΝΗ ΜΕ 4 ΝΙΚΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ

 
Η εθνική είχε κερδίσει 2-0 την Ιρλανδία στο έδαφος της και χθες με το ίδιο σκορ στην Αθήνα. Ήταν ένα άλλο παιχνίδι, με διαφορετικό ποδόσφαιρο και διαφορετικό αντίπαλο. Έτσι συμβαίνει στη μπάλα. Η Ελλάδα σκόραρε δυο φορές σε μια ομάδα που ήταν καλύτερη στο β' ημίχρονο, αλλά ανίκανη να φτιάξει επικίνδυνες καταστάσεις για την εθνική μας. 
Η μοναδική ομάδα με 4Χ4 είναι η Ελλάδα στην Ευρώπη αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Και η πρόκριση σαν πρώτη από τον όμιλο δεν λέει τίποτα. Δεν αλλάζει κλάση η ομάδα επειδή κέρδισε εκτός την  Αγγλία ή αύριο και σηκώσει την κούπα στην Ευρώπη.  Το ξέρουμε το έργο. Πριν από 20 χρόνια η Ελλαδάρα ομαδάρα έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά την άλλη κιόλας μέρα κατέρρευσε. Ξαναβρέθηκε στην ίδια και πιο κάτω θέση.
Τέσσερις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια η Ελλάδα, όπου στη σύνθεση της έχει παίκτες σχεδόν άγνωστους στον κόσμο. Και ρεζέρβες στις ομάδες τους, όχι βασικούς. Μικρή σημασία. Αξία έχει το ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι η ομάδα γίνεται καλύτερη. Χθες η Ιρλανδία σήκωσε κεφάλι, την έπαιξε την εθνική στην έδρα της, όμως ούτε στιγμή η ομάδα δεν έχασε τον προσανατολισμό της. Η ομάδα, για όποιον βλέπει το τόπι, έδειξε την αξία της όταν ο αντίπαλος είχε κατοχή και κέρδισε μέτρα στο γήπεδο.
Διαβαστε ακομα: