ΔΙΑΚΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ, ΣΤΗΝ Β’ ΕΘΝΙΚΗ!

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Η τράπεζα είναι το πρώτο μαγαζί της αιωνιότητος. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Γι’ αυτό λαοί που ήθελαν να μπουν από την πόρτα της Ιστορίας τους κυνήγησαν τους Εβραίους, για να τους απομονώσουν, να τους εξαφανίσουν. Ισπανοί, Ρώσοι, Γερμανοί. Επειδή οι Εβραίοι είναι ο Νο1 λαός της οικουμένης που έχει γονιδιακή σχέση με το χρήμα. Παρακάτω.

Μιλάμε για το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Έχουμε και λέμε, λοιπόν.

Ό, τι γίνεται και πριν ακόμα αρχίσει να γίνεται αυτός που κονομάει είναι η τράπεζα. Θα γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ. Ένας εθνικός δρόμος. Οτιδήποτε νταραβέρι, που έχει σχέση με χρήμα. Όλοι, ρε όλοι, θα περάσουν από τον πάγκο της τράπεζας.

Έχει λεφτά ατελείωτα ο Μαρινάκης, ο Μελισσανίδης, ο κάθε εφοπλιστής. Δεν θα αγοράσει βαπόρι με δικά του λεφτά. Ποτέ. Θα πάρει δάνειο από την τράπεζα. Ο Κόκκαλης έφτιαξε το Καραϊσκάκη χωρίς να βάλει μία. Και το παπόρι, το γήπεδο, το εργοστάσιο, η κάθε εμπορική επιχείρηση αρχίζει να κονομάει και αποπληρώνει το δάνειο.

Να στο πω αλλοιώς. Η πιο μικρή τράπεζα της Ελλάδος έχει μεγαλύτερη ακίνητη περιουσία από το ελληνικό κράτος. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξευτύλα στη γη απ’ αυτό που λέγεται ελληνικό κράτος. Όλες οι κρατικές υπηρεσίες, αστυνομικά τμήματα, εφορίες κ.α. είναι στο ενοίκιο. Κι αν ρίξεις μία ματιά στο πορτοφόλι της ακίνητης περιουσίας των τραπεζών θα σου φύγουν τα μαλλιά της κεφαλής σου και της ψωλής σου.

Γιατί έκατσε εκεί η μπίλλια; Γιατί 200 χρόνια το ξεσκίζουν το κράτος οι σωτήρες. Είδες τι κάνανε στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Διαβάστε ακόμα:

Και τα μοναστήρια στο κόλπο με τα δάνεια