Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΔΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Η... ΙΤΑΛΙΑ;

 

Έχασε η FIFA με τον αποκλεισμό της Ιταλίας από τα τελικά του μούντιαλ. Μιλάμε για χοντρή οικονομική ζημιά. Επιτόπου η φύρα στα τηλεοπτικά δικαιώματα με την απουσία των φρατέλι από τα παιχνίδια στην Ρωσία το προσεχές καλοκαίρι.

Όχι, κύριε! Κέρδισε η FIFA με την πρόκριση της Σουηδίας στη θέση της Ιταλίας. Κέρδισε ηθική και αξιοπιστία το ποδόσφαιρο στο πιο μεγάλο του πρότζεκτ, στο μουντιάλ. Κι αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία από τα πακέτα που σίγουρα θα χαθούν με τον αποκλεισμό της Ιταλίας.

Εύκολα γινόταν χειρουργείο από το κοράκι στο Σαν Σίρο υπέρ της Ιταλίας. Ένα πέναλτυ μαϊμού. Με αλεπουδιάρη διαιτητή κόκκινη σε Σουηδό που θα τον προκαλούσε να φτάσει στα άκρα, σε ματς τόσο κρίσιμο. Πολύς κόσμος, μάλιστα εκτός Ιταλίας, θα ήθελαν έναν άδικο αποκλεισμό της Σουηδίας, για να μην απουσιάσει η Ιταλία από το μουντιάλ.

Η FIFA, όμως, ενεργεί ως σοβαρή μαφιόζικη οργάνωση και αποφεύγει να εκτεθεί. Γι’ αυτό το παιχνίδι Ιταλίας- Σουηδίας παίχτηκε στα ίσα, τελείωσε 0-0 (φώτο) και με αποκλεισμό της Ιταλίας. Μετά από 60 χρόνια! Η Ιταλία, με 4 μουντιάλ στο ράφι της, είχε αποκλειστεί από τους αγώνες του 1958, που είχαν γίνει στην... Σουηδία.

Τι γίνεται στην Ελλάδα; Ψάχνονται να σώσουν τον Παναθηναϊκό, που δεν έχει πλέον θέση στο μεγάλο πρωτάθλημα διότι συνεχίζει με την οικονομική καταστροφή να τον έχει κτυπήσει κατακέφαλα. Αν πράγματι αλλάξουν τον κανονισμό για να γλυτώσουν τον Παναθηναϊκό, τότε θα «πετύχουν» ντάμπλ:

- Και κακό στο ποδόσφαιρο θα κάνουν


- Και δεν πρόκειται να δώσουν λύση στο πρόβλημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΚΟΝΟΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΑΡΧEΙΑ