ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

 

Τα ναρκωτικά έχουν λεφτά. Πολλά λεφτά. Αντιληπτό. Και γνωστό. Τα φράγκα της ζωής του βγάζει αυτός που θα αποφασίσει να μπλεχτεί με το εμπόριο ή τη μεταφορά της σκόνης. Απαραίτητο, όμως, να σημειωθεί ότι υπήρξαν εφοπλιστές που στάθηκαν μακριά από μια τέτοια βρωμοδουλειά. Απέκλεισαν κάθε περίπτωση να μπλέξουν. Κι όχι μόνο. Ευχόντουσαν οι «συνάδελφοι» πλοιοκτήτες που κουβαλάνε με τα παπόρια τους το λευκό θάνατο να φουντάρανε. Να πνιγόντουσαν όλοι πακέτο. Τα ναρκωτικά, τα καράβια, μαζί καπετάνιοι και εφοπλιστές τους.

Βέβαια, να το πούμε κι αυτό, συμβαίνει ένα παπόρι να μεταφέρει, μάλιστα και σε μεγάλες ποσότητες την άσπρη και το αφεντικό, ο εφοπλιστής να μη ξέρει τίποτα. Σε κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις να μην έχει πάρει πρέφα και ο καπετάνιος.

Κοινό μυστικό ότι κάποιοι Έλληνες εφοπλιστές πήραν τα τρελά λεφτά από ναρκωτικά. Μερικοί σε κάποια φάση τα σταμάτησαν. Ύστερα είναι και το άλλο ζόρι. Το πλύσιμο στα μαύρα πακέτα από τη λευκή πραμάτεια..

Ύποπτος είναι ο εφοπλιστής που σκορπάει το χρήμα. Γνωστό κι αυτό. Τα εύκολα λεφτά, τα αδούλευτα, δεν τα υπολογίζει κάποιος όσο εκείνα που κερδίζονται νόμιμα. Όπως από την άλλη, το πράμα βρωμάει όταν κάνουν τσακωτό άφραγκο εφοπλιστή. Να τον ψάξουν και να μην του βρουν μία. Επόμενο οι υποψίες να στρέφονται σ' αυτόν που είναι από ''πίσω''.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ο ΣΕΞΟΜΑΝΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ