ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ

 

Αυτοκτόνησε ο δισεκατομμυριούχος Τζέφρυ Έπστάιν μέσα στο κελί της φυλακής. Δεν χρειάζεται κανείς να περιμένει τα σχετικά ρεπορτάζ, που ακόμα δεν έχουν γραφτεί. Το πράμα μιλάει μόνο του. Το γιατί κρεμάστηκε ο 66χρονος, τεράστιο ταλέντο στην παραγωγή χρήματος, και απίστευτα, εντελώς χωρίς όρια λάτρης της σεξουαλικής επαφής με ανήλικα κορίτσια.

Δεν άντεξε τη φυλακή. Αυτό το έφαγε. Να είναι ο γαμάω με τα τρελά λεφτά του και τις υψηλές γνωριμίες με τον ''καλό κόσμο'' της πλανηταρχίας, να τον έχουν ανάγκη τα πιο δυνατά πορτοφόλια της Αμερικής, κι αυτός ο μακράν Νο 1 χρηματιστής να βρίσκεται καθηλωμένος πίσω από τα σίδερα.

Το σκάνδαλο των σκανδάλων το πως για χρόνια ολόκληρα δεν τον είχαν μαζέψει τον ''μεγάλο Τζέφρυ'', που στα ίσα και σχεδόν δημόσια, συμπεριφερόταν σαν κανονικός σουλτάνος και καλούσε όποια πιτσιρίκα χρυσοπλήρωνε στο χαρέμι του.

Γίνονται στους καιρούς μας τέτοια πράγματα; Γίνονται όταν ο Τζέφρυ έχει το παραδάκι και το χώνει σε δικαστές και μπάτσους. Και έχει κονέ μέχρι τον Λευκό Οίκο.
Ο φουκαράς μέχρι που βολεύεται σε κάποιες περιπτώσεις με τη φυλάκα. Ο μεγιστάνας, περί τέτοιου ο κύριος που πέρασε το πανί στο κελί, δεν σηκώνει για πολλές μέρες να κυκλοφορεί με τη φορεσιιά του φθλακισμένου.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ